19 / 04 / 2024

Sulaiman Al Muhaidib, Maslak 1453 şantiyesini ziyaret etti!

Sulaiman Al Muhaidib, Maslak 1453 şantiyesini ziyaret etti!

KÖRFEZ Bölgesi'nin önemli yatırımcılarından Al Muhaidib Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al Muhaidib, Ağaoğlu'nun Maslak 1453 şantiyesini ziyaret etti.



KÖRFEZ Bölgesi'nin önemli yatırımcılarından Al Muhaidib Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al-Mu8 haidib, Ağaoğlu'nun Maslak 1453 şantiyesini ziyaret etti. 

Yatınmlannı yerinde görmek ve tefrişatı ile ilgili planlama yapmak için Maslak 1453 şantiyesini ziyaret eden Al , Muhaidib'e Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kumlu Başj kanı Ali Ağaoğlu da eşlik etti. Projenin iki sene içinde kaydettiği ilerleme üzerine memnuniyetini dile getiren Al Muhaidib, "Satın aldığımız yerlerle ilgili planlama yapıyoruz. Proje bitme aşamasına gelmiş. Bunu görünce Maslak 1453'te yeniden yatınm karannı gündemimize aldık" dedi. Ali Ağaoğlu ise, "Al Muhaidib yatınmlannı yerinde görmek isteyince çizmeleri giyip şantiyeyi gezdik. Türkiye halen Körfez yatınmcısı için çok cazip bir ülke. Maslak 1453'te tekrar yatınm karannı gündemlerine almalan da bunu gösteriyor" ifadelerini kullandı. 


Aydınlık Gazetesi


Geri Dön