25 / 04 / 2024

Sulaiman Al Muhaidib Maslak 1453'ü ziyaret etti!

Sulaiman Al Muhaidib Maslak 1453'ü ziyaret etti!

Körfez'in önemli yatırımcısı Sulaiman Al Muhaidib, Maslak 1453'ü ziyaret etti. Ali Ağaoğlu ise "Körfez yatırımcısının Türkiye'ye ilgisi devam ediyor" dedi.



KÖRFEZ Bölgesi'nin önemli yatırımcılarından olan Al Muhaidib Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Sulaiman Al Muhaidib, Maslak 1453'teki yatırımlarını yerinde görmek ve tefrisatı ile ilgili planlama yapmak için Maslak 1453 santiyesini ziyaret etti. Al Muaidib'e Agaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu da eslik etti. Projenin iki sene içinde kaydettiği ilerleme üzerine memnuniyetini dile getiren Al Muhaidib "Satın aldığımız yerlerle ilgili planlama yapıyoruz. Proje bitme asamasına gelmiş. Bunu görünce Maslak 1453'te yeniden yatırım kararını gündemimize aldık" dedi. 


40 ÜLKEDE YATIRIM 

Servetiyle dünyanın sayılı zenginleri arasında gösterilen Suudi Arabistanlı işadamı Sulaiman Al Muhaidib'in 40 kadar ülkede yatırımı bulunduğunu belirten Ali Ağaoğlu ise "Al Muhaidib yatırımlarını yerinde görmek isteyince çizmeleri giyip şantiyeyi gezdik. Türkiye halen Körfez yatırımcısı için cok cazip bir ülkeolmaya devam ediyor. Yatırımcıların Maslak 1453'te tekrar yatırım kararını gündemlerine almaları da bunu gösteriyor" diye konuştu. 


Star


Geri Dön