16 / 04 / 2024

Süleyman Dişli, Orta Mahalle İmam Hatip Ortaokulu inşaatını inceledi!

Süleyman Dişli, Orta Mahalle İmam Hatip Ortaokulu inşaatını inceledi!

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli İmam Hatip Ortaokulu inşaatını gezdi. Tüm detayların düşünülerek son teknolojiye uygun olarak inşa edilen okulda; Bilgisayar, Kimya, Fizik, Biyoloji ve İngilizce laboratuvarları bulunacak.




Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Akçan, belediye tarafından Orta Mahalle'de yaptırılan İmam Hatip Ortaokulu inşaatını gezdi. 

Adapazarı Belediyesi tarafından Orta Mahalle'de toplam 8 bin 250 metrekare alanda yaptırılan okul inşaatı yüzde 50 seviyesine geldi. Tüm detayların düşünülerek son teknolojiye uygun olarak inşa edilen okulda; Bilgisayar, Kimya, Fizik, Biyoloji ve İngilizce laboratuvarları bulunacak. 

Açık ve kapalı spor salonu olmak üzere iki adet spor salonunun yapılacağı okul-, da, çatı katında yemekhane ve konferans salonu bulunuyor. Depreme dayanıklı olarak yaptırılan okulda inşaatının zemin katında şartnameye uygun deprem sığmak odası da bulunacak. 

Depremden sonra yapıları prefabrik okullann kaldırılıp yerine kalıcı okulların yapılmasına belediye olarak katkıda bulunmak istediklerini ifade eden Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, okul inşaatının önümüzdeki eğitim ve öğretim yılına yetişeceğini söyledi. 

Okul Müdürü Mehmet Akçan ise okul inşaatının tamamlandığında bölgenin en güzel okullarından biri olacağını söyledi. 


Sakarya Adapostası Gazetesi



Geri Dön