26 / 04 / 2024

Süleyman Soylu İdlib için 10 briket ev bağışladı!

Süleyman Soylu İdlib için 10 briket ev bağışladı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İdlib'de inşa edilmek üzere 10 briket ev bağışı gerçekleştirdi. Süleyman Soylu, "Temel hedefimiz kış gelmeden orada 50 bin ailenin sırtlarını yaslayabileceği bir duvar oluşturabilmek ve onların umudunu korumaktır." diye konuştu.



İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İHH İnsani Yardım Vakfı Başkanı Bülent Yıldırım, Hayrat Yardım Derneği Başkanı Hakkı Aygün, Sadakataşı Derneği Başkanı Kemal Özdal ve Türkiye Diyanet Vakfı İkinci Başkanı İhsan Açık'ı makamında ağırladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, AFAD koordinasyonunda bir araya gelen sivil toplum kuruluşlarının başlattıkları "Bir Aradayız, İdlib'in Yanındayız" kampanyası kapsamında, Bakan Süleyman Soylu, İdlib'de inşa edilmek üzere 10 briket ev bağışı yaptı.

Süleyman Soylu, kabuldeki konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla İdlib'de 50 bin briket ev yapılacağını belirterek, AFAD ve sivil toplum örgütleriyle birlikte önemli bir hayrın altına imza atıldığını dile getirdi.

Bunun mimarının da mihmandarının da millet olduğunu dile getiren Süleyman Soylu, "Temel hedefimiz kış gelmeden orada 50 bin ailenin sırtlarını yaslayabileceği bir duvar oluşturabilmek ve onların umudunu korumaktır. Bu konuda hem devletimiz hem sivil toplum örgütlerimiz hem milletimiz ciddi bir hayır yarışı içerisindedirler. " dedi.


Geri Dön