19 / 04 / 2024

Süleyman Soylu Trabzon'daki inşaat çalışmalarını inceledi!

Süleyman Soylu Trabzon'daki inşaat çalışmalarını inceledi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'daki kamu yatırımlarını inceledi. İnşaat alını gezen Soylu, projeler hakkında yetkililerden bilgi aldı.



İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'da yapımı devam eden projelerde incelemelerde bulundu. Soylu, inşaatı devam eden binalarda incelemeler yaptı. 

Millet Gazetesi'nde yer alan habere göre Bakan Süleyman Soylu, Trabzon'da yapımı süren kamu kurumlarını inceledi. Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ve AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ile birlikte 112 Acil Çağrı Merkezi, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezleri ve 112 Yeni Nesil Veri Merkezinin de yer alacağı inşaat alanını gezdi.

Büyük kısmı tamamlanan çalışmalara ilişkin bilgi alan Soylu, yaklaşık 7 milyon lira olan Sürmene Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatını inceledi. Yıl sonunda bitirilmesi planlanan yüzme havuzuyla ilgili çalışmalar hakkında bilgi alan Soylu, projelere ilişkin yetkililere çeşitli talimatlar verdi.

İnşaatına bu yıl başlanan ve maliyeti yaklaşık 56 milyon lira olan 100 yataklı devlet hastanesi şantiyesini gezen Soylu, kamu yatırımlarının devam ettiğini açıkladı. 


Geri Dön