18 / 04 / 2024

Trabzon projeleri 2018

Trabzon projeleri 2018

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'daki kamu yatırımlarını inceledi. İnşaat alını gezen Soylu, projeler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

TOKİ Trabzon projesinde son dakika! Bu ilçedeki proje için yeni tarih belli oldu!

Türkiye'nin 7 bölgesinde yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projesi için yeni ihale tarihini duyurdu.

Trabzonlulara ucuz konut müjdesinde geri sayım başladı! Bu tarihi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Trabzon projeleri için geri sayım başladı. TOKİ'nin merakla beklenen Trabzon projesi Ortahisar ilçesinde inşa edilecek. İşte detaylar...

TOKİ Trabzon projeleri için son dakika açıklaması geldi! 400'den fazla yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uzungöl Millet Bahçesi'nin ihalesi 3 Ağustos'ta, Ortahisar Çimenli Mahallesi 327 sosyal konut projesi ve Yeşilköy Mahallesinde yapılacak 84 konutun ihalesi ise 21 Temmuz'da gerçekleştirecek.

TOKİ Trabzon projeleri için düğmeye bastı! Trabzon'a iki yeni projede 411 konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. İşte Trabzonluların yüzünü güldüren o projeler ile ilgili detaylar...

3 yıldır hayata geçirilen millet bahçesi projeleri mecliste!

2018 yılından itibaren yapılan ve yapılacak millet bahçesi sayısı ve projeleri meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Trabzon Büyükşehir'in projeleri masaya yatırıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon’da hayata geçirilecek olan projelerle ilgili toplantı yaptı.

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ Trabzon 2020 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. TOKİ Trabzon 2020 projeleri; Merkez, Araklı, Tonya, Sürmene ve Şalpazarı'nda inşa edilecek.

Trabzon'un kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'yla birlikte Trabzon'un kentsel dönüşüm projelerini masaya yatırdı.

Trabzon Üniversitesi'nin yurt binaları yıkılacak!

Trabzon’da 2018 yılında Akçaabat İlçesinde inşa edilen Trabzon Üniversitesi'nde değişim başlıyor. Trabzon Üniversitesi, yurt binalarının yıkımı için ihaleye çıkacak.

Trabzon’da yabancıya konut satışında rekor!

Turizm değerini her geçen sene yükselten Trabzon’da yabancılara yapılan konut satışları 2018'de rekor seviyeye ulaştı. 

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Çarşamba'daki kentsel dönüşüm projeleri 2018'e damga vurdu!

Samsun'un Çarşamba ilçesi, 2018 yılında hayata geçirilen kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarıyla adından söz ettiriyor.

Trabzon projeleri 2018 Haberi

Trabzon projeleri 2018

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'da yapımı devam eden projelerde incelemelerde bulundu. Soylu, inşaatı devam eden binalarda incelemeler yaptı. 

Millet Gazetesi'nde yer alan habere göre Bakan Süleyman Soylu, Trabzon'da yapımı süren kamu kurumlarını inceledi. Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ve AK Parti İl Başkanı Haydar Revi ile birlikte 112 Acil Çağrı Merkezi, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezleri ve 112 Yeni Nesil Veri Merkezinin de yer alacağı inşaat alanını gezdi.

Büyük kısmı tamamlanan çalışmalara ilişkin bilgi alan Soylu, yaklaşık 7 milyon lira olan Sürmene Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatını inceledi. Yıl sonunda bitirilmesi planlanan yüzme havuzuyla ilgili çalışmalar hakkında bilgi alan Soylu, projelere ilişkin yetkililere çeşitli talimatlar verdi.

İnşaatına bu yıl başlanan ve maliyeti yaklaşık 56 milyon lira olan...