20 / 04 / 2024

Trabzon Üniversitesi'nin yurt binaları yıkılacak!

Trabzon Üniversitesi'nin yurt binaları yıkılacak!

Trabzon’da 2018 yılında Akçaabat İlçesinde inşa edilen Trabzon Üniversitesi'nde değişim başlıyor. Trabzon Üniversitesi, yurt binalarının yıkımı için ihaleye çıkacak.



Trabzon’da Akçaabat İlçesinde hayata geçirilen Trabzon Üniversitesi değişiyor. Trabzon Üniversitesi, yurt binalarının yıkımı için ihaleye çıkacak.

61 Saat'te yer alan habere göre; Trabzon’da 2018 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi bünyesinden ayrılıp inşa edilen Trabzon Üniversitesi ile ilgili karar verildi. KTÜ Bünyesindeyken Fatih Eğitim Fakültesi olarak bilinen Trabzon Üniversitesi, yurt binalarının yıkımı için 16 Ekim 2019 tarihinde ihaleye çıkılacak.

Trabzon Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı tarafından verilen ihalede Sögütlü Kampüsü'nde yer alan yurt binalarının yıkılması planlanıyor. Yıkımın, enkazlardan çıkacak malzemeler karşılığında yapılacağı kaydedilirken ihalenin, Trabzon Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığında saat 10:00’da yapılacağı kaydedildi. İhale türünün ise satış yöntemiyle olacağı belirtildi. İlanda yıkımın zamanı ise 40 olarak açıklandı.


Geri Dön