23 / 04 / 2024

Süleymanpaşa'ya modern sebze ve meyve hali inşa edilecek!

Süleymanpaşa'ya modern sebze ve meyve hali inşa edilecek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesinde hizmet verecek sebze ve meyve halinin inşaat çalışmaları başlandı.



Halka her zaman daha iyi şartlarda hizmet vermeyi ilke edinen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, nüfus artışına bağlı olarak ihtiyaçları da artan Süleymanpaşa'ya büyük ve modern bir sebze meyve hali kazandırmak için çalışmalara başladı. 


Proje kapsamında Yavuz Mahallesi'nde başlatılan inşaat çalışmaları devam ediyor. 29 bin 751 metrekare arsa üzerinde 3 bin 961 metrekare alana sahip büyük ve modern bir tesis inşa ediliyor. Tesis bünyesinde 2 bin 486 metrekare hal binası, 554 metrekare idari bina, 887 metrekare sandık hali sahası,  33 metrekare güvenlik ve kantar binası bulunuyor. Hal binasında 30 dükkân, satış alanı, çay ocağı ve tuvaletler, idari binada ise yönetici odası, zabıta odası, ilkyardım odası, mescit, toplantı odası, yemekhane ve mutfak yer alıyor. 6 milyon 912 bin 440 TL ihale bedelli Süleymanpaşa Sebze ve Meyve Hali'nin 10.06.2018 tarihinde tamamlanması planlanıyor.


Trakya Demokrat Gazetesi


Geri Dön