26 / 04 / 2024

Sultanada İnanlar İnşaat projesi!

Sultanada İnanlar İnşaat projesi!

Firma: İnanlar İnşaat

Proje: Sultanada

İnanlar İnşaat'ın önerisiyle hazırlanan Sultanada projesi İstanbul Boğazı'ndan 8 kilometre açıkta bir yapay ada olarak tasarlandı. İnanlar Sultanada projesi Caner Canbaz Mimarlık ofisi tarafından hazırlandı...




İnanlar İnşaat'ın önerisiyle Caner Canbaz Mimarlık tarafından hazırlanan Sultanada projesi 360 derece İstanbul silüeti ile öne çıkıyor. Sultanada  İnanlar İnşaat  projesi bir yapay ada olarak tasarlandı. Sultanada İnanlar İnşaat projesinin görselleri de hazır.


Sultanada İnanlar İnşaat projesi İstanbul Boğazı'nda kıyından 8 kilometre kadar açıkta, 50 m derinliğe sahip olan sualtı düzlüğü üzerinde inşa edilmesi planlanıyor. 300 bin kişilik ikamet kapasitesine sahip olan Sultanada İnanlar İnşaat projesinin günlük kullanımda ise 500 bin kişiye ulaşacağı düşünülüyor.


Sultanada İnanlar İnşaat projesinin su altından yapılacak olan raylı bir sistem ile İstanbul'a ulaşım sağlanması planlanıyor. 100 milyar dolar maliyeti olan Sultanada İnanlar İnşaat projesinin satışında 300 milyar dolar gelir getireceği hesaplanıyor.


Sultanada İnanlar İnşaat projesi içerisinde yüzde 15 sosyal alanlar, yüzde 46 konaklama, yüzde 14 home ofis, yüzde 12 ofis, yüzde 3 ulaşım fonksiyonları, yüzde 10 ticari alanlar bulunuyor. Sultanada İnanlar İnşaat projesinin kuzey kıyı bölgesinde villalar yer alacak.


Sultanada İnanlar İnşaat projesi!


Telefon: 0.212.215 5454 

Web: inanlarinsaat.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön