27 / 04 / 2024

Sun Flamingo Park fiyat listesi!

Sun Flamingo Park fiyat listesi!

Firma: Sun Turizm A.Ş

Proje: Sun Flamingo Park

Sun Flamingo Park fiyat listesi kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin 800 liradan başlangıç gösteriyor. Projedeki konutlar 18 ay sonra teslim edilecek



Sun Flamingo Park projesi, Güneşli'de Avrupa Yakası içinde hayata geçiriliyor.  Sun Flamingo Park  fiyat listesi kısmından önce projeden bahsedelim. 


Sun Flamingo Park Güneşli projesi Sun Turizm tarafından inşa ediliyor. Sun Flamingo Park Güneşli kapsamında 122 daire ve de 12 ticari ünite yer alıyor. 


Sun Flamingo Park Güneşli satılık daire tipleri 135 metrekare 2 oda 1 salon ve de 180 metrekare 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 



Sun Flamingo Park fiyat listesi!


28 bin 341 metrekare inşaat alanına sahip olan Sun Flamingo Park Güneşli kapsamında 2 blok yer alıyor. 


Sun Flamingo Park fiyat listesi!

Sun Flamingo Park fiyat listesi kapsamında yer alan konutların metrekare birim fiyatları 3.800 liradan başlıyor. 


Sun Flamingo Park Güneşli ödeme koşulları kapsamında banka kredisi uygulanıyor. Firma bünyesinde ise 24 ay boyunca faizsiz vadelendirme yapılıyor. 


Sun Flamingo Park Güneşli teslim tarihi 18 ay sonra olarak belirlendi. Sun Flamingo Park Güneşli kapsamında hipermarket, restoran, yürüyüş parkurları, buhar odası, açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness, hamam, sauna, kapalı otopark, bankalar, acentalar, spinning salonu, çocuk oyun alanları ve kafeler bulunuyor. 



Sun Flamingo Park Güneşli adres : Evren Mah. Fevzi C¸akmak cad. No. 15 Güneşli - Bağcılar / İstanbul


Sun Flamingo Park iletişim

Tel: 0212 651 04 33

Web: http://www.sunflamingo.com/


projeye sor



Geri Dön