26 / 04 / 2024

Sun Of Silivri nerede?

Sun Of Silivri nerede?

Sun Of Silivri nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Sun Of Silivri nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...



Yatırımlarına devam eden Bayburtlu İnşaat yeni projesi Sun Of Silivri için düğmeye bastı. Sun Of Silivri projesi İstanbul İli, Silivri İlçesi, Piri Mehmet Paşa Mah. 1716 Ada, 1 Parsel üzerinde inşa edilecek.

Sun Of Silivri projesi 89 milyon 412 bin 500 TL'ye mal olacak 8 blok şeklinde yükselecek olan Sun Of Silirvri projesinde 388 adet daire ve 15 adet ticari alan mevcut.

Sun Of Silivri nerede?
Sun Of Silivri nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Sun Of Silivri nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Sun Of Silivri nerede sorusunun yanıtından önce proje hakkında bazı bilgiler verelim. Bayburtlu İnşaat Sun Of Silivri projesindeki bloklar 1 zemin ve 5 normal kattan oluşacak.

Arsa alanı 21 bin 239 metrekare olan Sun Of Silivri projesinin inşaat alanı ise 61 bin 750 metrekare şeklinde belirlendi.

2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı projede 2 adet açık yüzme havuzu, kapalı otopark alanı ve sosyal alan (fitness, sauna, çocuk oyun parkları, basketbol sahası ve spa merkezi) bulunacak.

Projede, hayata geçirilmesi planlanan 8 adet bloktan; A blok 1 zemin kat 5 normal kattan oluşacak. Zemin katta 5 adet dükkan olacak olup, normal katlarda 12 adet konut olacak ve toplamda 60 adet konut bulunacak.

B, D, F ve H blokları 1 zemin kat 5 normal kattan oluşacak olup, her katta 8 adet konut olacak ve toplamda her blok için 48 adet konut bulunacak.

C ve G blokları 1 zemin kat 5 normal kattan oluşacak olup, her katta 6 adet konut olacak ve toplamda her bir blok için 36 adet konut bulunacak.

E blok 1 zemin kat 5 normal kattan oluşacak olup, zemin katta 10 adet dükkan, 4 adet konut bulunacak. Diğer her kat içinde 12 adet konut olacak ve toplamda E blokta 64 adet konut, 10 dükkan bulunacak. Proje kapsamında kapalı otopark alanları yapılması planlanan blokların altında bulunacak olup, toplam otopark alanı 140 metrekare (400 araç kapasiteli) olacak. Toplamda 388 adet daire, 15 ticari alan ve 400 araç kapasiteli otopark yer alacak.

Sun Of Silivri nerede?
Sun Of Silivri projesinin, 315 metre batısında Mimar Sinan İlkokulu-Ortaokulu, 300 metre doğusunda Tem Bağlantı Yolu, 350 etre güneydoğusunda Bayburtlu İnşaat (Dream Of Silivri) Konutları, 1,25 kilometre güneydoğusunda Silivri Devlet Hastanesi, 1,60 kilometre güneybatısında Marmara Denizi bulunuyor. Proje alanına en yakın yerleşim biri 15 metre mesafede bulunuyor.

Sun Of Silivri nerede?

Web: http://www.bayburtluinsaat.com.tr/

 


Geri Dön