19 / 04 / 2024

Sundance Residences Bodrum'da 115 bin Euro'ya! Yaşam başladı!

Sundance Residences Bodrum'da 115 bin Euro'ya! Yaşam başladı!

Firma: Bozatlı International

Proje: Sundance Residences

Bozatlı International kalite ve güvencesiyle Turgutreis, Bodrum’da bulunan Kadıkalesi koyunda hayata geçen Sundance Residences & Boutique Hotel projesinde yaşam başladı



22 bin 568 metrekare alan üzerine kurulu 9 bloktan oluşan  Sundance Residences  & Boutique Hotel, berrak denizi, narenciye bahçeleri ve doğal güzellikleriyle ünlü Bodrum Kadıkalesi koyuna değer katıyor. Eşsiz mimarisi ve denize sıfır konumuyla Bodrum’da yazlık hayali kuranları, hayallerinin ötesine taşıyan proje, otel konforunda dört mevsim ayrıcalıklı bir yaşam imkanı sunuyor. İştirakleri arasında Holiday Inn Istanbul Airport ve Aegean Dream Resort bulunan  Bozatlı International  tarafından hayata geçirilen Sundance Residences & Boutique Hotel projesi, mimari tasarımıyla da konforu ön plana çıkarıyor.


Sundance Residence Bodrum'da fiyatlar 115 bin Euro'dan başlıyor, 769 bin Euro'ya kadar yükseliyor. 


Daire satın alırken iki kere kazandıran projede, dileyen tatil dışı zamanlarda boş kalan konutlarını, tesis içinde bulunan Sundance Boutique Hotel’e garantili kiralayarak ikinci bir kazanç elde edebilirken, dileyen yılın 12 ayı bu konforu yaşıyor. Günbatımı ile ünlü Bodrum Kadıkalesi koyunda, doğa ile içi içe bir konumda bulunan Sundance Residences & Boutique Hotel, 4 bin metrekarelik özel bir kumsala sahip. Turgutreis’e 2, Bodrum Havaalanı’na ise 55 kilometre mesafede bulunan Sundance Residences & Boutique Hotel, rezidence sakinlerine dairelerinin konfor ve sıcaklığında 5 yıldızlı otel hizmetlerini de isteğe bağlı olarak sunuyor.


22 bin 568 metrekare alan üzerine kurulu 9 bloktan oluşan Sundance Residences & Boutique Hotel’de yaşam başladı. 175 daire ve 22 suite odalı bir butik otelden oluşan Sundance Residences & Boutique Hotel’de,1+1 67 metrekareden, 4+1 220 metrekareye kadar 24 farklı daire tipi bulunuyor. Ayrıca denize sıfır konumu, site içerisinde kot farkının olmaması ve her blokta asansör olması nedeniyle ileri yaş gruplarının tesis içerisinde rahat dolaşımına da imkan sağlıyor. Projede, uluslararası yemek seçenekleriyle ana restoran, kapalı yüzme havuzu, SPA, masaj odaları, spor salonu, sauna, Türk hamamı, buhar odası, çocuk kulübü, 2 adet açık yüzme havuzu, 2 adet havuz bar ve 3 adet tenis kortu mevcut.


0 212 445 55 77


0 252 382 29 99 


http://www.sundanceresidences.com


projeye sor



Geri Dön