19 / 04 / 2024

SunsetPark Dragosta 764 bin TLye 4+2 dubleks! Hemen teslim!

SunsetPark Dragosta 764 bin TLye 4+2 dubleks! Hemen teslim!

Kartal Dragos’ta inşa edilen Sunset Park Evleri’nde 4+2 dubleks konutların fiyatları 764 bin TL’den başlıyor, 1 milyon 15 bin TL’ye kadar yükseliyor…



Dragos’ta inşa edilen Sunset Park Evleri, 5`er katlı 4 bloktan oluşuyor. Projede 90 konut bulunuyor. Konutların alanları 133 ile 347 metrekare arasında değişiyor.

SunsetPark Dragos projesi Reel Gayrimenkul İnşaat Turizm ve Ticaret LTD. ŞTİ. tarafından inşa edildi. Dragos Sunset Park projesinde 3+1 konutların fiyatları 292 bin TL ile 591 bin TL arasında değişiyor. 4+2 dubleks konutların fiyatları ise 764 bin TL ile 1 milyon 15 bin TL arasında değişiyor. Müşteriler bankalardan kredi kullanabiliyor. 

Dragos Sunset Park projesinde konutlar sahiplerine hemen teslim ediliyor. Yapımına 2008 yılı başında başlanan Dragos Sunset Park Evleri’nde yaşam 2010 yılının Kasım ayında başladı. Sunset Park’ta dört mevsim kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, duş, bar ve dinlenme alanları bulunuyor.

Sunset Park projesinde Ada ve deniz manzaralı geniş balkon veya teraslar yer alıyor. Dragos Sunset Park Evleri projesinde tüm blokların alt kısımları otopark ve sosyal alanlar olarak düzenlendi.

Sunset Park Dragos projesinde bulunan konutlarda ebeveyn banyosu, görüntülü diafon, çelik kapı, ankastre stil ahşap mutfak, Silverline davlumbaz, ısıcam ,İthal granit mermer mutfak ve banyo, Zimmer marka duşakabin, Baymak kombi, panel radyatörler, İthal lamine zemin parke, ECA Marka Armatürler ve Tamamlayıcı Ürünleri, Ege,Tema ve Serel Marka Vitrifiyeler, giyinme odası, kompozit kaplama renkli balkon, Ege, Kütahya, Hitit ve Vitra marka seramik döşemeler bulunuyor. Toplam 5 bin metrekare arsaya kurulan Dragos Sunset Park Evleri’nin inşaat alanı ise 4 bin 33 metrekare.

Teknik Bilgiler

Ebeveyn Banyosu
Görüntülü Diafon
Çelik Kapı
Ankastre Stil Ahşap Mutfak
Silvirline Davlumbaz
Isıcam
İthal Granit Mermer Mutfak ve Banyo
Zimmer Marka Duşakabin
Baymak Kombi ve Panel Radyatörleri
İthal Lamine Zemin Parke
ECA Marka Armatürler ve Tamamlayıcı Ürünleri
Ege,Tema ve Serel Marka Vitrifiyeler
Giyinme Odası
Kompozit Kaplama ve Renkli Balkon
Ege,Kütahya,Hitit ve Vitre Marka Seramik Döşemeler
Ahşap Kaplama İç Kapılar ve Partmento
7000 Seri Pimapen Pencere ve Aksesuarları
Kompozit Cephe Giydirme Sistemleri    Asansörler Pera Müh. Yapımı olup,otomatik kapı ve VVVF kontrollü hız sistemi kullanılmaktadır.
Kablo Tv - Uydu
Oyun parkı
Ortak kullanım alanlarında jeneratör mevcuttur.
Güvenlik
Kapalı garaj
Isı yalıtımı
Kapıcı
Site içerisinde spor alanı,kapalı yüzme havuzu,fitness,sauna bulunmaktadır.
Yangın alarmı ve hortumu
Bahçe peyzajı
Su deposu ve hidrofor

Ulaşım

Sahil 500 mt 5 dakika
Bağdat Caddesi 50 mt mesafe
Tren istasyonu 500 mt mesafede 5 dk
E-5 500 mt mesafede 5 dakika

http://www.sunsetparkevleri.com/

0216 459 86 54

 


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön