23 / 04 / 2024

Sur Çelik Kapı, banka ve NASA standartlarını evlere taşıdı!

Sur Çelik Kapı, banka ve NASA standartlarını evlere taşıdı!

ENV1627 standardında en yüksek uluslararası güvenlik testine sahip olan Sur Çelik Kapı, zorlama, darbe ve kuvvet uygulanarak yapılan müdahalelerle açılan kapılar için tazminat garantisi veriyor.



Sur Çelik Kapı, eğer kapıları zorlama, darbe ve kuvvet uygulanarak yapılan müdahaleler sonucu açılırsa tazminat ödeme garantisi veriyor. Şu anda dünyada ENV1627 standardında en yüksek uluslararası güvenlik testine sahip olan Sur Çelik Kapı, bankalar, askerî binalar ve NASA gibi yerlerin kullandığı yüksek standardı evlerin kapışma taşıyor. 


'Aslında biz kapı satmıyoruz, insanların ailelerinin sorumluluğunu taşıyoruz" diyen Astaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, garantinin geçerli olabilmesi için SUR Çelik Kapı'nın yetkili sahasından, fatura karşılığı alınmış olması ve kapı montajının yetkili satıcı tarafından ya da aynı satıcı tarafından yetkilendirilmiş teknik elemanlar tarafından yapılmış olmasının yeterli olduğunu belirtti. 


Yatırımları içerinde tasarım ve güvenliğe büyük pay ayırdıklarını vurgulayan Pekgüzel, bir çok ilke imza atarak Türkiye'de ilk kez kendilerinin çelik kapılarına uluslararası yangın testini yaptırdıklarını ve uluslararası Euro Norm ENV 1627 testini ilk yaptıran Türk firması olduklarını belirtti. 


Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkam, "Bizim kapımız kilit bölgesinde bu en yüksek standardı geçmiş ve sonuç alınmış bir kapıdır. Bundan dolayı biz 'dünyanın en güvenli çelik kapısı' olduğumuzu söylüyoruz" diye konuştu. Öte yandan, tasarım dizayn ve üretimde yönünü Avrupa'ya çeviren Sur Çelik Kapı tasarımın başkenti Milano'da şube açtı. Sur Çelik Kapı üstün teknolojili ürünlerim tasarımm başkentinde görücüye çıkaracak. 


Türkiye Gazetesi





Geri Dön