29 / 03 / 2024

Sur Çelik Kapı'dan yazlık evler için güvenlik uyarısı!

Sur Çelik Kapı'dan yazlık evler için güvenlik uyarısı!

Takip ettiği son teknolojiyle güvenlik sistemlerinde uzman Sur Çelik Kapı, yazın artan hırsızlık vakalarına karşı uyarıyor; “Hem şehirlerde hem de yazlık sahil şeritlerinde artan hırsızlık vakalarına karşı evlerde çelik kapı kullanımı şart”.



Takip ettiği son teknolojiyle güvenlik sistemlerinde uzman Sur Çelik Kapı, yazın artan hırsızlık vakalarına karşı uyarıyor; “Hem şehirlerde hem de yazlık sahil şeritlerinde artan hırsızlık vakalarına karşı evlerde çelik kapı kullanımı şart”. Herkesin güvendiği bir kapıya ihtiyacı olduğunu belirten Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, Güvenli bir kapının lüks bir ihtiyaç olmadığını da aktarıyor.


Yazın artan hırsızlık olaylarına dikkat çeken Pekgüzel, “Yazın şehir nüfusunun önemli bir kısmı kapılarını kilitleyip, tatil yerlerine gidiyor. Ki bu nüfusun içinde tüm yazı, yazlık evlerinde geçiren bir kitle de var. Ama o kapıyı gönül rahatlığıyla kilitleyebiliyorlar mı? Asıl önemli olan bu. Bizi rakiplerimizden ayıran özelliklerimizden biri de bu. Sur Çelik Kapı olarak müşterilerimize hırsızlığa karşı garanti belgesi veriyoruz. Biz buna o kapıyı gönül rahatlığıyla kilitleme garantisi de diyoruz” açıklamasını yaptı.


“Müşterilerimize hırsızlığa karşı garanti belgesi veriyoruz”


Müşterilerine sundukları dünyanın en dayanıklı kapısı sloganının arkasında olduklarını dile getiren Pekgüzel, “Görsellik kadar güvenliği de önem veriyoruz. Güvenlik sistemleri alanında rakipsiziz. Sur Çelik Kapı olarak, dünyada şimdiye dek hırsızlığa karşı garanti belgesi veren tek firma olduk. Biz de bunun arkasında duracak çalışmalar yapıyoruz” dedi.


Pekgüzel: Sağlam ve dayanıklı bir kapı her evin ihtiyacı


Hırsızlığa karşı kilidin sağlamlığı kadar kilidin oturduğu alanın da sağlamlığına dikkat edilmesi gerektiğini belirten Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, “Sağlam ve dayanıklı bir kapı her evin ihtiyacı. İnsanlar gece uyuduklarında, ya da kapılarını kilitleyip evden çıktıklarında, tedirgin olmamalılar. Bunun için araştırma yaparak ve araştırma sonucunda bulduklarımızı geliştirerek çalışmaya devam ediyoruz.”





Geri Dön