18 / 04 / 2024

Sur Yapı 10 ayda 1800 konut ve ofis teslim etti!

Sur Yapı 10 ayda 1800 konut ve ofis teslim etti!

Sur Yapı, gayrimenkul yatırımcıları için farklı seçenekler sunuyor. Tamamı peşin yüzde 10+ yüzde 10 indirim uygulanan projelerin yenisi olan Bahçeyaka'da 255 bin liraya daire sahibi olmak mümkün.



Sur Yapı, gayrimenkul yatırımcıları için farklı seçenekler sunuyor. Tamamı peşin yüzde 10+ yüzde 10 indirim uygulanan projelerin yenisi olan Bahçeyaka'da 255 bin liraya daire sahibi olmak mümkün. 


2017'nin ilk çeyreğine kadar 2 bin 550 konutluk projeyi hayata geçireceklerini açıklayan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, bu sayede 1.6 milyar liralık arz yapacaklarını kaydetti. 2016'yı "büyüme yılı" olarak ilan ettiklerini dile getiren Elmas, yıl içerisinde yaşanan tüm sıkıntılara rağmen hedeflerini gerçekleştirmek için yatırımlara devam ettiklerini vurguladı. 



İşte Altan Elmas'ın yatırımcılara mesajları; 


¦ 2016'da 6 projeyi satışa çıkarma hedefimiz vardı. Sancaktepe'de Levander ve Sultanbeyli'de Gölbahçe Evleri projelerini yılın ilk yarısında satışa çıkardık. 


¦ Yılın ikinci yarısında Ispartakule'de Bahçeyaka, Ümraniye'de Şehir Konakları projeleri satışa sunuldu. Koşuyolu ve Topkapı projelerimiz de hazırlanıyor. Bu projelerin ruhsat çalışmaları biter bitmez satışa çıkaracağız. 


¦ Ümraniye'deki Exen ofis projesi de satışa çıkarılacaklar arasında. 


¦ İstanbul merkezli projelerimizin yanı sıra  İzmir  ve Bursa gibi şehirlerde de önemli projeleri hayata geçirdik 


¦ 15 Temmuz'dan sonra Körfez yatırımcılarının Türkiye'ye güvenini daha da arttı. Artık yatırımlar için önemli bir döneme giriyoruz. Biz de, hem Türk milletine hem ülkemize güvenerek yatırımlarımızı artırarak sürdürüyoruz. Bu yolla ülkenin büyümesine, istihdama katkımız olsun istiyoruz. 


YÜZDE 20 BÜYÜMEYE DOĞRU 


2016 yılının ilk 9 ayında geçen yılın aynı dönemine göre cirosu yüzde 15 artan Sur Yapı'nın bel kemiği olan konuttan 310 milyon liralık ciro elde edildi. 2015'i 535 milyon liralık ciro ile kapatan Elmas ve ekibi bu yılın sonunda ise 600 milyon lira ciro hedefliyor. 


ÜMRANİYE'YE 200 MİLYONLUK KONAK 


İstanbul'un farklı semtlerinde geliştirdiği konut, ofis ve ticari projelerle yatırımcılarının yüzünü güldüren Sur Yapı, 5 yıl sonra yeniden 'Ümraniye' dedi. Metrogarden konut projesi ile 2011 yılında bölgeye adım atan ve 2014'te de Metrogarden AVM'yi hizmete sokan şirket, yeni konut projesi Şehir Konakları'nda satışlara başladı. 


10 ayda 1800 konut ve ofis teslim etti 


SUR Yapı, Gölbahçe Evleri, Lavender, Bahçeyaka ve Şehir Konaklan projelerinin satışına başlarken, inşasını sürdürdüğü projelerini de verdiği zamanlamadan da erken şekilde teslim ediyor. Şirket, Sultangazi'deki VİTRİN projesinde de yatırımcılarına erken teslim avantajını yaşattı. Son 10 aylık süreçte Güneşli 'de bulunan Corridor, Çekmeköy'de yer alan Tilia ve Sultanbeyli'de bulunan idilia ile birlikte yaklaşık 1300 konut ve ticari alanın teslimlerini gerçekleştiren Sur Yapı, 2017 yılında da Bursa Nilüfer'de yer alan Marka Rezidans ve AVM projesini, Sultanbeyli'de bulunan İlkbahar projesini ve Güneşli 'de inşa ettiği Mirage Rezidans ve Çarşı projesini teslim edecek. 


Güneş 


Geri Dön