27 / 04 / 2024

Sur Yapı, 15 projesiyle Frankfurt’ta!

Sur Yapı, 15 projesiyle Frankfurt’ta!

Stuttgart ve Rotterdam’da gerçekleştirilen ‘Benim Evim, Benim Memleketim’ organizasyonuna katılan Sur Yapı, 15 projesiyle Frankfurt’ta da yerini alacak



Sur Yapı, Avrupa'da yaşayan Türk vatandaşlarıyla buluşmayı sürdürüyor. Sabah gazetesinde yer alan habere göre, 'Benim Evim, Benim Memleketim Gayrimenkul Buluşmaları' kapsamında 1-2 Aralık 2018'de Stuttgart ve 8-9 Aralık 2018'te Rotterdam'daki etkinliğe katıldı. Son olarak 15-16 Aralık 2018'de yapılacak Frankfurt'taki organizasyonda da yerini alacak şirket, Almanya ve Hollanda'da yaşayan vatandaşlara Türkiye'den ev sahibi olma imkânı sunuyor.

30 MILYONLUK SATIŞ

Etkinliklere 15 projeyle katılan Sur Yapı ayrıca 20 -21 Ekim tarihinde Berlin'de, 27- 28 Ekim tarihinde ise Köln'de yapılan buluşmalarda 30 milyon liralık görüşme yaparak pazarda büyük bir satış hacmi de oluşturdu. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas yaptığı açıklamada "Yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın projelerimize göstermiş olduğu ilgiden çok memnunuz. Türkiye'nin en büyük iki markasından biri olan Antalya'ya yani Antalya projemize de ilgi çok büyük. Avrupa'da yaşayan Türklere Sur Yapı kalitesine güvendikleri için çok teşekkür ediyoruz. Türkiye'de ev sahibi olmak isteyen Türk vatandaşlarımıza çok ciddi avantajlar sağlıyoruz. Şimdi Almanya ve Hollanda'daki vatandaşlarımızın da bu fırsattan faydalanabilecek olmasından dolayı mutluyuz" diye konuştu. Elmas, "Sur Yapı olarak Almanya'daki bu buluşmaya 15 projemizle katılıyoruz. Son 5 ayda İstanbul ve Antalya projelerimizden yurtdışında yaşayan Türk vatandaşlarımıza 400 konut sattık" dedi.

170 BIN TL'YE EV FIRSATI

Sur Yapı'nın Antalya'da 8 milyar liralık yatırımla yapımına hızla devam ettiği yeni şehirde, bir yandan inşaat süreci hızla ilerlerken daireler peşin ödemelerde 170 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 1 milyon 300 bin metrekarelik bir alanda 8 sene sürecek ve toplamda 8 milyar liralık yatırım yapılacak projeyle Antalya yeni bir şehre de kavuşuyor. Sur Yapı tarafından kente kazandırılan Sur Cadde ise ofis ve daireleri ile dikkat çekiyor.


Geri Dön