29 / 03 / 2024

Sur Yapı 23 bin 400 konutluk portföye ulaştı!

Sur Yapı 23 bin 400 konutluk portföye ulaştı!

Sur Şirketler Grubu’nun İstanbul ve Antalya’da yer alan 16 farklı projede 23 bin 400 konutluk portföye ulaştıklerını söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve KONUTDER Başkanı Z. Altan Elmas projelerini devam edeceklerini açıkladı.



Sur Şirketler Grubu’nun İstanbul ve Antalya’da yer alan 16 farklı projede 23 bin 400 konutluk portföye ulaştı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve KONUTDER Başkanı Z. Altan Elmas, 2018 yılında Mersin’de devreye aldıkları 315 milyon TL’lik RES projelerine dikkat çekerek 'Yenilenebilir enerji yatırımlarımız 2019 ve 2020’de de devam edecek. Her yıl bir santrali devreye almaya gayret ediyoruz' dedi.

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve KONUTDER Başkanı Z. Altan Elmas’ın Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olduğunu söylediği Sur Yapı Antalya, Management Plus tarafından her yıl organize edilen '5. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde 'En iyi Dönüşüm Projesi' ödülünü kazandı. 

Projenin birçok yönüyle örnek teşkil ettiğini ifade eden Elmas, projenin çevreci olması hususunda büyük hassasiyetler gösterdiklerini dile getiriyor. Projedeki çalışmalar kapsamında geri dönüşüm olarak 165.254 ton kullanılabilir malzeme üretildiğini aktaran Elmas, çeyrek asırlık deneyimiyle Sur Şirketler Grubu çatısı altında endüstriyel tesisler, ofisler, alışveriş merkezleri, enerji santralleri ve markalı konut projeleri inşa ettiklerini açıkladı. 

İstanbul ve Antalya’da yer alan 16 farklı projede 23 bin 400 konutluk portföye ulaşan Sur Şirketler Grubu’nun inşaat, AVM ve enerji sektörlerindeki yatırımlarıyla dikkat çektiğini kaydediyor. 2018 yılında Mersin’de 315 milyon TL’lik RES projelerini devreye aldıklarını açıklayan Elmas, 'Yine 2017 yılında Mersinde Elmalı Rüzgâr Enerji Santralini devreye almıştık. Yenilenebilir enerji yatırımlarımız 2019 ve 2020’de de devam edecek. Her yıl bir santrali devreye almaya gayret ediyoruz. Tüm enerji yatırımlarımızın devreye girmesiyle yıllık 300 bin insanın hayatını aydınlatmış olacağız' şeklinde konuştu.

GIZIA mağazası Sur Yapı Marka AVM'de açıldı!

Sur Yapı projelerinden ev alanın ödemesi seneye!


Geri Dön