25 / 04 / 2024

Sur Yapı Almanya ve Azerbaycan projeleri için düğmeye bastı! 

Sur Yapı Almanya ve Azerbaycan projeleri için düğmeye bastı! 

Sur Yapı Azerbaycan projelerinde düğmeye bastı. Şirket Almanya ve Azerbaycan'da yeni projelere imza atacak. İşte ayrıntılar...



Türkiye’de özel sektörün en geniş portföyüne sahip Sur Yapı, hızlı büyümesini yurt içindeki projelerinin yanı sıra yurt dışındaki projeleriyle sürdürüyor. Azerbaycan’daki şehirlerin yeniden inşasına talip olan şirket, Azerbaycan vizyonu kapsamında geliştirdiği projeler için ilk imzaları attı. 

Sur Yapı’nın Altın Sponsor olarak destek verdiği Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye Azerbaycan Forumu ile eş zamanlı şekilde düzenlenen Azerbaycan Karma Ekonomik Kurulu toplantısına, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Azerbaycan Başbakanı Ali Esedov, Sur Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Cem Hakan Elmas ile Sur Yapı yetkililerinin yanı sıra Türk ve Azeri iş insanları katılım gösterdi. 

Sur Yapı Almanya ve Azerbaycan projeleri için düğmeye bastı! 

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Sur Yapı’nın markalı konuttan ofise, sağlık yapılarından endüstriyel tesislere, altyapı projelerinden barajlara, lojistik merkezlerden hastane, okul ve camiye kadar geniş bir alanda projeler hayata geçirdiğine dikkat çekti. Altan Elmas, "Şimdi Sur Yapı tecrübe ve kalitesini Azerbaycan vizyonumuz doğrultusunda yurt dışına taşıyoruz" dedi ve Sur Yapı’nın kısa süre önce Bakü’de merkez ofis ve satış ofisini faaliyete geçirdiğinin altını çizdi. 

Elmas, Sur Yapı olarak Azerbaycan’da faaliyet göstermeye başladıkları için büyük mutluluk ve gurur duyduklarına vurgu yaptı. "Azerbaycan ve Türkiye olarak bizler, iki dost ülke olmanın ötesinde kadim bir kan ve gönül bağı olan kardeşleriz. Azerbaycan’ın merhum devlet başkanı, büyük insan Haydar Aliyev’in dediği gibi, iki devlet, bir milletiz" ifadelerini kullanan Altan Elmas, bu sebeple Azerbaycan’da olmanı kendileri için büyük bir mutluluk ve gurur vesilesi olduğunu aktardı. 

İşte ayrıntılar...


Geri Dön