19 / 04 / 2024

Sur Yapı Antalya Projesi fiyat bilgisi!

Sur Yapı Antalya Projesi fiyat bilgisi!

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Antalya

Sur Yapı Antalya projesi için ön talepler alınıyor. Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Antalya projesi Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olmaya aday...



Sur Yapı Antalya Kepez Santral Mahallesi'nde 1 milyon 300 bin metrekare proje alanında yeni bir şehir inşa ediyor. Proje 8 milyar TL yatırım bedeline sahip. 
 

Projenin tam ortasına inşa edilecek dev şehir parkı ise yaklaşık 157 bin metrekare alana sahip olacak. Projedeki 157 bin metrekarelik parkın 91 bin metrekaresi yeşil alan, 16 bin metrekaresi gölet, 20 bin metrekaresi sera alanı, 4 bin metrekaresi çocuk alanından oluşacak. 


Projede; piknik alanı, sera alanı, pergola altı dinlenme alanları, iskele alanları, etkinlik çadırı, göletler, yeşil alanlar, süs havuzları, geniş meydanlar, amfi alanları, köy meydanı, gölet kafeleri ve çim sahalarına yer veriliyor. 
 

69 ilden ön talep alan  Sur Yapı Antalya  projesi için 19 bini aşkın talep geldi. Önümüdeki ay temelinin atılması planlanan  Sur Yapı  Antalya Konut Projesi'nde toplumun her kesimine hitap edecek konseptlerde konut üretilecek. Sur Yapı Antalya fiyatları metrekare birim olarak, 3 bin TL, 3 bin 500 TL, 4 bin TL, 5 bin TL’ye kadar her bütçeye ve beklentiye uygun olarak satışa sunulacak. 


Sur Yapı Antalya iletişim!
444 5 787 
http://antalya.suryapi.com.tr/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön