25 / 04 / 2024

Sur Yapı İlkbahar Evleri Ramazana özel avantajlar sunuyor!

Sur Yapı İlkbahar Evleri Ramazana özel avantajlar sunuyor!

Firma: Sur Yapı

Proje: İlkbahar Rezidans

Sur Yapı imzasıyla yükselen Sur Yapı İlkbahar Evleri Ramazana özel avantajlar sunuyor. Projede 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor.



Projede konutların büyüklükleri minimum 51 metrekare, maksimum 293 metrekareden meydana geliyor. Projede daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn ediliyor.


Sur Yapı İlkbahar Evleri Ramazana özel avantajlar sunuyor sloganı kapsamında yüzde 7 indirimin uygulanıyor. Projede daire fiyatları 235 bin TL'den başlıyor.


İlkbahar Evleri toplam 304 adet daireden oluşuyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de hayata geçiriliyor.


Sultanbeyli İlkbahar Evleri'nin sosyal donatı alanları arasında; hobi bahçeleri,dinlenme alanları,su göletleri, uzun yürüyüş parkurları,kitap okuma alanları,  bulunuyor.


İlkbahar Konutları konum olarak Kuzey ormanlarına, TEM otoyoluna ve Paşaköy gişelerine yakınlığıyla öne çıkan  Sur Yapı  İlkbahar projesi, yapımı devam eden ve Körfez Geçiş Köprüsü ile İstanbul-Bursa-İzmir arası mesafeyi kısaltacak otoyolun bağlantı yollarının çok yakınında konumlandırılıyor.


Sur Yapı İlkbahar Evleri Ramazana özel avantajlar sunuyor!

Kampanya kapsamında yüzde 7 indirimin uygulandığı projelerde, yüzde 25 peşin, yüzde 25 ise teslimde ödeniyor. Kalan miktar ise 48 eşit taksitle vade farkı olmaksızın Sur Yapı bünyesinde ödeme fırsatı sunuluyor. Peşin veya peşin + banka kredili ödeme yapmak isteyen konut alıcılarına ise yüzde 7 indirime ek olarak yüzde 10 daha indirim yapılıyor.


Sur Yapı İlkbahar Evleri teslim tarihi 2017 yılının Kasım ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede lansmana özel indirimler yapılıyor.


İlkbahar Sultanbeyli satış ofisi iletişim

Telefon: 0216 422 65 14

Web: www.suryapiilkbahar.com.tr

Ayşe Büşra Yılmaz/Emlakkulisi.com




projeye sor



Geri Dön