19 / 04 / 2024

Sur Yapı İzmir projesinde son durum ne?

Sur Yapı İzmir projesinde son durum ne?

Firma: Sur Yapı

Proje: İzmir Kompleksi

121 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan Sur Yapı İzmir projesi denize sıfır konumda yükselecek, projede otel, alışveriş merkezi, rezidans daireler ve marina yer alacak...




İstanbul Koşuyolu'ndaki projesi için ön talep toplamaya devam eden  Sur Yapı  Bayraklı eski Turyağ fabrikası arazisindeki projesine 2016 yılı içerisinde başlamayı planlıyor.  İzmir  Alsancak Limanı ile Bayraklı Turan arasındaki 550 hektarlık alanı kapsayan yeni kent merkezinde yükselecek olan projede sondaj çalışmaları başladı. 


121 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan  Sur Yapı  İzmir  projesi denize sıfır konumda yükselecek, projede otel, alışveriş merkezi, rezidans daireler ve marina yer alacak. 


Sur Yapı'nın İzmir'deki ilk projesi olan Sur Yapı İzmir Kompleksi'nde seminer odaları, çok amaçlı salon, fuaye, otopark, restoran, açık oturma alanları, açık havuz, çocuk havuzu, soyunma odaları, oyun parkı, restoranlar, fitness salonu, sauna-masaj salonu bulunacak.


Yeni Kent Merkezi olarak anılan Bayraklı 'da yer alacak olan Sur Yapı İzmir Kompleksi' nin 30 kattan fazla olması planlanıyor. Sur Yapı  İzmir Kompleksi  Bayraklı Tren İstasyonu'na, otogara, Bayraklı Adliyesi'ne, Bornova' ya ve Karşıyaka'ya yakın konumda yer alıyor.


Sur Yapı İzmir projesinde son durum ne?



Sur Yapı İzmir projesinde son durum ne?




Telefon: 0216 556 08 00

Web adresi: http://www.suryapi.com.tr/



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön