23 / 04 / 2024

Sur Yapı Marka AVM projesinden 3 bin yeni istihdam!

Sur Yapı Marka AVM projesinden 3 bin yeni istihdam!

Sur Yapı'nın Bursa Nilüfer'de yapımına devam ettiği Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi 13 Nisan 2017'de açılacak. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas,Bursa Marka AVM ile 3 bin kişiye istihdam sağlanacağını da belirtiyor.



Sur Yapı'nın Bursa Nilüfer'de yapımına devam ettiği Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nde hızla sona yaklaşılıyor. Yapımı tamamlanmak üzere olan Marka Alışveriş Merkezi 13 Nisan 2017'de açılacak. Rezidans dairelerin teslimlerine ise Ağustos 2017'de başlayacak. Projeye toplam 650 milyon dolara ulaşan yatırım yapıldığını ifade eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, ayrıca AVM ile 3 bin kişiye istihdam sağlanacağını da belirtiyor. 


Bursa'nın en çok mağazaya sahip AVM'si Sur Yapı'nın Marka Rezidans ve AVM'de çalışmaları devam ediyor. Alışveriş merkezinin 13 Nisan, rezidansların ise ağustos ayında tamamlanması öngörülüyor. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Allan Elmas, alışveriş merkeziyle toplam 3 bin kişiye istihdam sağlanmasını öngördüklerini ifade ediyor. Bursa'nın en çok ulusal ve uluslararası markaya sahip olacak AVM'si Marka Alışveriş Merkezinin. Bursa'nın sosyokültürel gelişimine de katkı sağlaması ve Bursalıların gözde buluşma noktası olması bekleniyor. 


Rezidans bölümünde ise şirket, 373 lüks rezidans dairesi ve home ofisleriyle yatırımcılarına benzersiz bir yaşam fırsatı sunma iddiasını taşıyor. Uludağ manzaralı Marka Rezidans'ta yüzde 10 indirim uygulanıyor. Kampanya dahilinde yüzde 35 peşinatın ardından kalan yüzde 65'lik kısım 48 ay vade farksız ödeme imkanıyla sunuluyor. Tamamı peşin ödemelerde ise yüzde 10+10 indirim uygulanıyor.


GÖZDE BULUŞMA MEKANI OLACAK 


Ulusal ve uluslararası markalara ev sahipliği yapacak olan Sur Yapı Marka Alışveriş Merkezi'ildeyse 250 mağaza bulunuyor. Bursa'nın en fazla mağazaya sahip AYM'si olan Sur Yapı Marka Alışveriş Merkezi'nde yer alacak markalar da hızla belli olmaya başladı. Sur Yapı Marka Alışveriş Merkezi'nde Inditex Grubıı markalan olan Massimo Dutti. Zara. Zara Home, Bershka. Straparius. Pull&Bear ve Oyslıo'nun yanı sıra H&M. Decatlılon, l.C Waikiki, DeFacto, Kotoıı ve MigrosTın yer alması planlanıyor. Marka da ayrıca 35 kafe ve restoran, bin 400 kişi oturma kapasiteli yeme-içme alanı, çocuklar için büyük bir eğlence ve oyun alanı, 3 bin metrekarelik alanıyla 9 salonlu bir sinema, fitness merkezi ve bin 800 araçlık otopark da yer alacak. 


"650 MİLYON DOLAR YATIRIM YAPILDI" 


Marka Rezidans ve AVM'nin teslimlerinin yaklaştığını vurgulayan Sur Yapı Yönetim Kumlu Başkanı Z. Allan Elmas. Marka'da çalışmalarımızın ilerleyişinden oldukça memnunuz. Oluşan talep ve başarılı konut satıştan sonrasında yatırımımızı büyütme karan aldık. 50 milyon dolarlık ek vatının ile Sur Yapı Marka Rezidans ve AYM'nin toplam yatının tutan 650 milyon dolara ulaşırken eklenen 30 yeni mağazayla mağaza sayısını da 250 ve çıkardık. Alışveriş merkezimizin açılış tarihini ise 13 Nisan 2017 olarak belirledik. Sur Yapı Marka AVM'yle Bursa'da ilk mağazalarını açacak dünyaca ünlü markaların Bursalıların hizmetine sunacağız. ECE Türkiye ise Sur Yapı Marka AVM'niıı konsept optimizasyonunu, kiralamasını ve uzun dönemli yönetimini üstlendi. Rezidans bloklannm inşasına da hız verdik. Ağustos 2017'de teslimlere başlamayı planlıyoruz. Proje bittiğinde 3 bin kişiye istihdam oluşturacağız" diyor 




Capital Bursa 


Geri Dön