19 / 04 / 2024

Sur Yapı Marka AVM 23 Nisan'da renklenecek!

Sur Yapı Marka AVM 23 Nisan'da renklenecek!

Sur Yapı Marka AVM, çocukların hayal güçleri ve el becerileriyle hem eğlenip hem de tasarlayacakları yeni bir atölye çalışmasına daha ev sahipliği yapıyor. Balon atölyesi 23 Nisan coşkusuyla daha da renklenecek.



Sur Yapı Marka AVM, çocukların hayal güçleri ve el becerileriyle hem eğlenip hem de tasarlayacakları yeni bir atölye çalışmasına için hazırlıklara başladı. 20 Nisan tarihinde başlayan ve her gün 13:00 – 20:00 saatleri arasında düzenlenecek balon atölyesi 23 Nisan coşkusuyla daha da renklenecek. Atölye çalışmaları 28 Nisan tarihine kadar sürecek.

Türkiye’nin en seçkin markalarını Bursalılarla bir araya getiren Sur Yapı Marka AVM, tüm çocukları keyifli vakit geçirecekleri, hayal gücünü ve el becerilerini ortaya koyacakları yepyeni bir atölye çalışmasına başlıyor. Çocuklar için neşe, özgürlük, heyecan anlamları taşıyan balonlar, Sur Yapı Marka AVM’de çocukların yaratıcılıklarıyla buluşarak renkli figürlere dönüşüyor.

20 Nisan’da başlayan ve 28 Nisan’a kadar devam edecek atölye çalışmaları, her gün 13:00 – 20:00 saatlerinde Sur Yapı Marka AVM’nin -1. katındaki etkinlik alanında düzenlenecek. 23 Nisan’da katlanıp artacak bayram coşkusu çocukların tasarladığı balonlarla daha da renklenecek.

Sur Yapı Marka AVM 23 Nisan da renklenecek! 


Geri Dön