29 / 03 / 2024

Sur Yapı Marka AVM’den Sevgililer Günü sürprizi!

Sur Yapı Marka AVM’den Sevgililer Günü sürprizi!

Sur Yapı Marka AVM, Sevgililer Günü’ne özel “Aşkın Buzları Kaç Saatte Erir?” etkinliği düzenliyor. Marka AVM ziyaretçilerinden biri, buz kalıbının tam ortasında bulunan pırlanta yüzüğün sahibi olacak.



Sur Yapı Marka AVM “Aşkın Buzları Kaç Saatte Erir?” etkinliği düzenliyor. Sur Yapı, Sevgililer Günü’nde dev bir buz kalıbının kaç saatte eriyeceğini tahmin eden ziyaretçilerini eğlenceli bir deneyime çağırıyor. 50 TL ve üzeri alışveriş yapanların katılmaya hak kazanacağı etkinlikte, 9 Şubat tarihi itibarıyla tahminler alınmaya başlanacak. Doğru tahminde bulunan Sur Yapı Marka AVM ziyaretçilerinden biri, buz kalıbının tam ortasında bulunan pırlanta yüzüğün sahibi olacak.

Sur Yapı Marka AVM’den Sevgililer Günü sürprizi!

Türkiye’nin en seçkin markalarını Bursalılarla bir araya getiren Sur Yapı Marka AVM, Sevgililer Günü kapsamında “Aşkın Buzları Kaç Saatte Erir?” sorusuna en yakın cevapları yanıtlayacak. Büyük bir buz kalıbının tam ortasında yer alan pırlanta yüzüğü kazanmak için buzun kaç saatte eriyeceğini doğru tahmin eden ziyaretçilerinden biri Sevgililer Günü’nü taçlandıracak unutulmaz bir mutluluğa sahip olacak. 

Bursalılar için alışveriş çeşitliliğinin yanı sıra hem bilimsel ve kültürel aktiviteler hem de sürpriz etkinliklerle odak noktasındaki Sur Yapı Marka AVM’de 9 Şubat tarihi itibarıyla tahminler alınmaya başlanacak. Etkinliğe, 50 TL ve üzeri alışveriş yapan tüm ziyaretçiler katılım gösterebilecek. Görsel bir şölen de yaşatacak dev buz kütlesinin erime anı, Sur Yapı Marka AVM içindeki 1.katta tüm ziyaretçilerin seyrine ve tahminlerine açık olacak.


Geri Dön