25 / 04 / 2024

Sur Yapı Marka'da yüzde 10 lansman indirimi!

Sur Yapı Marka'da yüzde 10 lansman indirimi!

Sur Yapı, rotasını Bursa'ya çevirdi. 1.3 milyar liralık yatırımla hayata geçirilecek Sur Yapı Marka, 316 rezidans ve alışveriş merkezinde bulunan 220 mağazasıyla Bursa'nın en büyük karma projesi olacak




Bugüne kadar birçok prestijli projeye imza atan Sur Yapı, İstanbul'daki başarısını Anadolu'ya da taşıyor. Yatırım rotasını Bursa'ya çeviren şirket, Anadolu'nun başka şehirlerinde de proje geliştirme kararı aldı. Sur Yapı ve Ekart Tekstil işbirliğiyle inşaatına başlanan Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi, 1.3 milyar liralık yatırımla hayata geçirilecek. Türkiye ekonomisinin en önemli lokomotif şehirlerinden biri olan Bursa'da yatırıma başlamaktan büyük mutluluk duyduklarının altını çizen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, başka şehirlere de yatırım yapacaklarının altını çizdi. Elmas, "Bursa, Türkiye'nin 4. büyük şehri. Yaklaşık 4 milyon nüfusu var. Projenin Bursa'da değil Marmara Bölgesi'nde de bir çekim noktası haline geleceğine inanıyoruz. Çevre illerden ve Körfez ülkelerinden yoğun talep alacağını düşünüyoruz" şeklinde konuştu. 


DANIŞMANLIK ECE TÜRKİYE'DEN 


Alışveriş merkezi yatırımlarına hız kesmeden devam edeceklerini söyleyen Altan Elmas, "Özellikle Anadolu'da hâlâ alışveriş merkezi olmayan şehirler var. 10 yıl daha yatırım atağımız devam edecek" dedi. ECE Türkiye ile de işbirliği yaptıklarını belirten Elmas, "AVM projelerindeki başarılarıyla tanınan ECE Türkiye ile güçlerimizi birleştirme kararı aldık. Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM ve AXİS İstanbul projelerimizin konsept optimizasyonu, kiralama ve yönetim sürecini birlikte yürüteceğiz. Hedeflerimize ulaşmada ECE Türkiye'nin katkısının büyük olacağına inanıyorum" diye konuştu. ECE Türkiye Genel Müdürü Andreas Hohlmann ise "196 alışveriş merkeziyle sektördeki 50 yıllık tecrübemizi ve Türkiye pazarındaki 14 yıllık bilgi birikimimizi bu projelere aktararak önemli katma değer yaratacağımıza inanıyoruz" dedi. 


HEDEFLERİ TUTTURDU 


2014 yılının şirketleri açısından çok iyi geçtiğinin altını çizen Elmas, "Yaklaşık 900 konut satışı hedeflemiştik. Şimdiden 700'ü geçtik. Bu yılı hedefimizin üzerinde kapatırız" dedi. Elmas, "Türkiye ekonomisinin bugünü ve yarınına inancımız tam. Siyasi istikrar devam ettiği sürece her şeyin daha iyi gideceğini düşünüyorum" dedi. 


YÜZDE 10 LANSMAN İNDİRİMİ


Sur Yapı Marka projesi, 316 rezidans, home office ve alışveriş merkezinde bulunan 220 mağazasıyla Bursa'nın en prestijli karma projesi olma hedefinde. Projenin inşaatına başladıklarının altını çizen Altan Elmas, 2016'nın son çeyreğinde alışveriş merkezi ve konutların tamamlanacağını söyledi. Elmas projeyle ilgili şu bulgileri verdi: "Projemiz, 134 ila 289 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı 26 ve 21 katlı iki kule ve 64 ila 192 metrekare arasında değişen 14 katlı home office blokundan oluşuyor. Bugün satışına başlanan kuleler ve home office bloklarının fiyatları 330 bin ile 1 milyon 869 bin lira arasında değişiyor. Lansman dönemi özelinde bu fiyatlar üzerinden yüzde 10 indirim uyguluyoruz." 



Seda Tabak/Sabah


Geri Dön