26 / 04 / 2024

Merkez Zekeriyaköy'de yüzde 10 lansman indirimi 31 Temmuz'da sona eriyor!

Merkez Zekeriyaköy'de yüzde 10 lansman indirimi 31 Temmuz'da sona eriyor!

Ortadoğu Grup tarafından İstanbul'un en yaşanabilir doğal merkezi Zekeriyaköy'de inşa edilen Merkez Zekeriyaköy'de yüzde 10 lansman indirimi 31 Temmuz'da sona eriyor. Zekeriyaköy'de toplam 106 konut bulunuyor...




Ortadoğu Grup tarafından İstanbul'un en yaşanabilir doğal merkezi Zekeriyaköy'de inşa edilen Merkez Zekeriyaköy'de yüzde 10 lansman indirimi 31 Temmuz'da sona eriyor. Zekeriyaköy'ün ana arter yolları üzerinde 25 bin 360 metrekare alanda inşaatı devam eden Merkez Zekeriyaköy'de toplam 106 konut bulunuyor. Doğa içerisinde sunduğu butik site yaşamıyla dikkat çeken proje komşuluk ilişkilerine uygunluğunun yanı sıra iş ve sosyal hayatın en yoğun aktığı Maslak, Taksim ve Mecidiyeköy gibi merkezlere yakınlığı ile de öne çıkıyor. 


Merkez Zekeriyaköy, balkon, teras veya bahçe yaşamını tercih edenler için her biri kendine özgü doğa manzarasıyla bütünleşen farklı konut seçeneklerinden oluşuyor. Projede yer alan 2+1 çatı dubleksi dairelerin büyüklüğü 140 metrekareyken, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin büyüklüğü ise 176 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor. 


Habertürk Gazetesi



Geri Dön