26 / 04 / 2024

Sur Yapı Metrogarden AVM Nisan ayında açılacak!

Sur Yapı Metrogarden AVM Nisan ayında açılacak!

SON dönemde gerçekleştirdiği AVM projeleriyle dikkat çeken Sur Yapı, geçen haziran ayında açılan Axis Kağıthane AVM'den sonra Ümraniye'de inşa ettiği Metrogarden AVM'yi de önümüzdeki ay açacak...



SON dönemde gerçekleştirdiği AVM projeleriyle dikkat çeken Sur Yapı, geçen haziran ayında açılan Axis Kağıthane AVM'den sonra Ümraniye'de inşa ettiği Metrogarden AVM'yi de önümüzdeki ay açacak. 

Ümraniye, Çekmeköy ve Sancaktepe'nin kesişme noktasında inşa edilen Metrogarden'de 147 mağaza bulunuyor. 


Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, bu AVM'deki mağazaların yüzde 80'inin kiralamasının yapıldığını belirtti. 


Metrogarden'ın bölgedeki tek AVM olduğunu vurgulayan Elmas, yılda 10 milyon ziyaretçi hedeflediklerini ifade etti. Metrogarden'ın çevresindeki lüks konutlar nedeniyle önemli bir çekim merkezi olacağını dile getiren Elmas, yılda 400 milyon TL ciro beklediklerini söyledi. Elmas, m "Metrogarden, yürüme H mesafesinde bin, yakın çevresinde 5 bin villa ve 20 bini lüks 150 bin konuta hitap edecek. 10 dakikalık araç mesafesinde 650 bin kişi yaşıyor. 15 dakikalık araç mesafesinde 1 milyon 100 bin, 20 dakikalık araç mesafesinde ise 1.5 milyon kişi bulunuyor" dedi. 


Diğer AVM projeleri hakkında da bilgi veren Elmas, şöyle devam etti: "Exen İstanbul AVM & Ofis ve İzmir'de inşa edeceğimiz rezidans, otel ve AVM kompleksinin inşaatına ise 2014'ün son çeyreğinde başlayacağız. 

Bu dört yatırımın toplam 2 milyar dolara mal olmasını planlıyoruz. Böylece 10 bin kişiye yeni istihdam yaratmış olacağız. Türkiye'de her iki üç yılda bir ekonomik dalgalanmalar yaşanıyor. Bugüne kadar bunlarla baş edebildik. Yatırımlarımıza bundan sonra da devam edeceğiz." 



Para


Geri Dön