24 / 04 / 2024

Sur Yapı projelerine ziyaretçi akını!

Sur Yapı projelerine ziyaretçi akını!

Sur Yapı, 08 – 10 Şubat tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenen Evim Türkiye Fuarı’na 15 projesiyle katıldı. Firma, stant alanında yaklaşık bin kişiyi ağırladı.



08 – 10 Şubat tarihlerinde Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenen Evim Türkiye Fuarı’nda stant açan Sur Yapı 15 yeni projesini tanıttı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenen fuarda stant alanında yaklaşık bin kişiyi ağırlayan firma 250 milyon liralık satış görüşmesi yaptı. Fuarda Avrupalı Türklerle 100 milyon liralık konut, ofis ve dükkan opsiyonu yapıldı.

Sur Yapı fuarın hemen ardından Köln City AVM’de 9 Mart tarihine kadar projelerini tanıtmaya devam edecek. Sur Yapı kampanyalı konut, ofis ve dükkanlarını Köln’deki satış noktasıyla Avrupalı Türklerle buluşturacak. 

15 farklı şehirden 76 firma ve 100’ün üzerinde proje tanıtıldı

Evim Türkiye Fuarı’na yalnızca Almanya Düsseldorf’tan değil, Almanya’nın diğer kentlerindende ziyaretçi akınına uğradı. 3 günde 6 bini aşan ziyaretçi sayısıyla 400 milyon liralık satış bağlantısı kuruldu.

Sur Yapı Projeleri’ne yoğun ilgi gösterildi

Son 6 ayda 500 konut, ofis ve dükkan alımı yapan Avrupalı Türkler, Sur Yapı’dan ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşadı. Yaklaşık 1000 kişiyi standında ağırlayarak 250 milyonluk satış görüşmesi ve 100 milyonluk konut, ofis ve dükkan opsiyonu yapan Sur Yapı fuarda dikkatleri üzerine çekti.

Mega Proje ’ye yoğun ilgi

Sur Yapı, yeşil ve mavinin iç içe olduğu kentin özüne uygun modern, 70 bin kişinin yaşayacağı yeni bir şehir inşa ediyor. 19 bin bağımsız bölüm olarak dizayn edilen proje konutlar, ofisler, home office’ler, dükkanlar, çarşılar, okullar, sağlık alanları, ibadet alanları, sosyal alanlar, müzeler ve büyük kent parkında oluşuyor.

Toplam 15 projesini tanıttı

Sur Yapı, “Evim Türkiye” Fuarı’na İstanbul’dan şu projeleriyle katıldı:

Avrupa yakası; Kâğıthane’de Tempo City, Topkapı’da Topkapı Evleri, Ispartakule’de Bahçeyaka, Bahçekent’te Semt Bahçekent, Eyüp’te Axis İstanbul Ofis, Güneşli ’de Mirage Dükkan…

Anadolu yakası; Sancaktepe’de Lavender ve Muhit, Sultanbeyli’de İlkbahar ve Gölbahçe Evleri, Koşuyolu’nda Excellence, Ümraniye’de Exen İstanbul ve Şehir Konakları, Maltepe’de YeşilMavi…

Antalya’da, Avrupa’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olma özelliğini taşıyan, yatırım değeri 8 milyar TL olan ve 19 bin bağımsız bölümden oluşan Sur Yapı Antalya projesi de fuarda yer aldı.

Ayrıca Tempo City, Semt Bahçekent ve Antalya Projeleri’nin de maketleri, fuardaki Sur Yapı standında sergilendi.

“Projelerimize yoğun ilgi''

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, “Fuarda toplam 15 projemizi tanıttık. Antalya projemiz, Kağıthane Tempo City ve Bahçekent’teki Semt projelerimizin de maketleriyle katıldık. Standımızda yaklaşık 1000 kişiyi ağırladık, 250 milyonluk satış görüşmesi yaptık ve 100 milyonluk konut, ofis ve dükkan opsiyonladık. 1 milyon 300 bin metrekare alanıyla yeşil ve mavinin iç içe olduğu Antalya’nın özüne uygun modern bir şehir olan Antalya Projemiz Avrupalı Türkler tarafından yoğun ilgi gördü. Çok sayıda satış görüşmesi yaptık. Ayrıca İstanbul’daki projelerimiz için de yoğun ilgi ve taleple karşılaştık.”  açıklamasında bulundu.

Konut satışlarına Evim Türkiye dopingi!


Geri Dön