25 / 04 / 2024

Sur Yapı rotasını İzmir ve Bursa'ya çevirdi!

Sur Yapı rotasını İzmir ve Bursa'ya çevirdi!

Sur Yapı Bursa'da konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşan bir proje yapmak için arazi satın aldı. izmir'de ise sahile sıfır bir noktada Torunlar GYO ile ortak konut, ofis, alışveriş merkezi, otel ve marinadan oluşan iddialı bir yapı yükselecek.




Her yıl en az 750 konutlu projeye imza atan Sur Yapı Bursa'da konut, ofis ve ticari ünitelerden oluşan bir proje yapmak için arazi satın aldı. İzmir'de ise sahile sıfır bir noktada Torunlar GYO ile ortak konut, ofis, alışveriş merkezi, otel ve marinadan oluşan iddialı bir yapı yükselecek. Şirket alışveriş merkezi inşaatlarına da hız verdi. 


Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas ilkini Kağıthane'de açtıkları alışveriş merkezinin ikincisini Nisan ayında Metrogarden AVM olarak Ümraniye'de açacaklarını söyledi. Sırada Axis İstanbul AVM bulunuyor. Exen İstanbul AVM&Ofis ve  İzmir  kompleksinin inşaatına 2014 son çeyreğinde başlanacak. 


2 milyar dolarlık yatırım 5 alışveriş merkezinin toplam yatırım değerinin 2 milyar dolan bulacağını aktaran Elmas, şu bilgileri verdi: "Toplamda 10 bin kişiye istihdam sağlayacağız. 


Tüm AVM'lerimizde yıllık ortalama ciro 1 milyon 900 bin lira ve ziyaretçi sayısı 40 milyon kişi olarak hesaplanıyor. Nisan ayında kapılarını açacak olan 147 mağazalı Metrogarden AVM'de ise yıllık ciro beklentimiz 400 milyon lira ve ziyaretçi sayımız 10 milyon kişi." Sezon filmleri ciroyu artırdı Alışveriş merkezlerinde kışın ılık geçmesinin olumsuz etkilerini sezon filmleriyle bertaraf ettiklerini belirten Altan Elmas, "Recep İvedik 4 gibi filmler sayesinde alışveriş merkezlerine gelen ziyaretçi sayılarında artış oldu. 



Bugün




Geri Dön