26 / 04 / 2024

Sur Yapı TEM Vitrin satılık!

Sur Yapı TEM Vitrin satılık!

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Vitrin

İçerisinde 239 adet dairenin bulunduğu Sur Yapı TEM Vitrin satılık daireler; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi...



Tamamı peşin ödemelere özel yüzde 10 indirim yapılan Sur Yapı TEM Vitrin satılık daireler hakkında detaylara geçmeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. 


Sultangazi Suryapı TEM Vitrin; su kenarı yürüyüş yolları, yansıma havuzları, su kıyısı oturma ve dinlenme alanları, kafe, basketbol alanı, çocuk oyun alanı, kapalı otopark, fitness salonu, stüdyo, soyunma odaları, sauna ve yüzme havuzu gibi sosyal alanları içerisinde barındırıyor. 


Sur Yapı TEM Vitrin satılık dairelerin tipleri; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje,  Sur Yapı  tarafından inşa ediliyor. 


İstanbul Avrupa yakası Sultangazi bölgesinde yaşama geçirilen  Sur Yapı Vitrin  TEM projesi, 239 adet konuttan meydana geliyor. Projede teslimker Aralık 2016'da gerçekleşecek. 


45 bin metrekare alana sahip olan Sur Yapı TEM Vitrin satılık konut sahibi olmak isteyenler yüzde 50 peşinat veriyor. Geri kalan tutar firma bünyesinde 48 aya kadar taksitlendiriliyor. 


Telefon numarası: 444 5 787

Web: http://www.suryapivitrin.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön