23 / 04 / 2024

Sur Yapı Ümraniye nerede? 

Sur Yapı Ümraniye nerede? 

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Ümraniye

Sur Yapı Ümraniye nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Sur Yapı Ümraniye nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...



Sur Yapı Ümraniye'de yeni bir proje hayata geçirmek için düğmeye bastı. İstanbul'un merkezi konumu Ümraniye'de inşa edilecek olan proje 8 bloktan oluşuyor ve 191 konuta yer veriliyor. Projede ön talep toplanıyor.

Sur Yapı Ümraniye nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.  Sur Yapı  Ümraniye nerede sorusunun yanıtından önce proje hakkında detayları paylaşalım...

Sur Yapı Ümraniye nerede? 

Sur Yapı Ümraniye projesinde 2+1, 3+1, 4+1, ve 5+1 bahçe dubleks daire tipleri bulunuyor. Projede yer alan 2+1'ler 143 metrekare, 3+1'ler202 metrekare, 4+1'ler 260 metrekare, 5+1 dubleksler ise 363 metrekare büyüklüğünde tasarlandı. 

Sur Yapı Ümraniye projesinde konut teslimleri 2024 Haziran'da yapılacak. 

Projede açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness ve pilates salonu, çocuk oyun alanları ve türk hamamı gibi sosyal alanlar bulunuyor. 

Projede yer alan 2+1 konutlar 3 milyon TL'den, 3+1 konutlar ise 3 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Sur Yapı Ümraniye nerede?

Ümraniye metro istasyonuna yürüme mesafesinde, 15 Temmuz Şehirler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü bağlantı yolu üzerinde yer alan konumuyla dikkat çeken Sur Yapı Ümraniye projesi Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantısına yakın mesafede yer alıyor. 

Proje, Altunizade, Üsküdar, Ataşehir, Ümraniye Plazalar Bölgesi, Çengelköy ve Kadıköy'e ulaşım kolaylığıyla ön plana çıkıyor. 

Sur Yapı Ümraniye nerede? 

Web: https://umraniye.suryapi.com.tr/

Tel: 444 5 787 

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön