29 / 03 / 2024

Süreyya Sadi Bilgiç: Tuzla Piyade Okulu Isparta'ya gelecek!

Süreyya Sadi Bilgiç: Tuzla Piyade Okulu Isparta'ya gelecek!

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ispartalılara 2 müjde verdi. Bilgiç, Tuzla Piyade Okulu’ nun Isparta’ ya geleceğini ve kente ikinci üniversitenin de açılacağını söyledi...




AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Tuzla Piyade Okulu’nun Isparta’ya geleceğini ve kente ikinci üniversitenin de açılacağını söyledi.


AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ispartalılara 2 müjde verdi. Polis Eğitim Merkezi’nin açılma işlemlerinin sürdüğünü ifade eden Bilgiç, “Isparta büyük yatırımları alıyor. Kara Havacılık Okulu, Dereboğazı ve Konya duble yollarının yapılması, şehir hastanesi ve daha bir çok yatırımın yanında iki yeni büyük yatırımı Isparta’ya kazandıracağız. Birincisi Tuzla Piyade Okulu Isparta’ya gelecek. Bu konuda girişimlerimiz sürüyor ve kesinlikle başaracağız. Böylece Isparta çok önemli kazanım sağlayacak, Isparta ekonomisi katlanacak” dedi.


Isparta’ya ikinci devlet üniversitesinin de açılacağını kaydeden Bilgiç, “Isparta’ya ikinci üniversiteyi de açtığımız zaman Isparta yeni bir çehre kazanacak. AK Parti iktidarı Isparta’ya büyük yatırımlar yapmaya, Isparta’ya hak ettiği desteği ve kurumları vermeye devam edecek. Bütün bu yatırımlar Isparta’mızın gelişmesi için çok önemli.”



Öz Yalvaç


Geri Dön