29 / 03 / 2024

ısparta askeri birlikler

ısparta askeri birlikler

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ispartalılara 2 müjde verdi. Bilgiç, Tuzla Piyade Okulu’ nun Isparta’ ya geleceğini ve kente ikinci üniversitenin de açılacağını söyledi...

Ankara'daki dev askeri araziler için ilk adım atıldı!

Etimesgut’taki Zırhlı Birlikler’den geçecek olan Bağlıca Bulvarı boşaltılan askeri arazilere yapılacak ilk proje olacak. Projenin 6 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Ankara'daki askeri alanlar ne olacak?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, taşınacak askeri bölgelerden, ağaç yetişmiş olan alanların “yeşil alan” olarak değerlendirilmesi gerektiğini belirterek, “Tüm bu bölgelerin Ankara’nın yeni yeşil dokuları olması gerektiği kanaatindeyim” dedi.

Kuleli Askeri Lisesi'nin akıbeti belli oldu!

15 Temmuz darbe girişiminden sonra kurulan ve Harp Okullarının bağlandığı Milli Savunma Üniversitesi'nin rektörlüğü, kapatılan Kuleli Askeri Lisesi binası olacak. Harp Okulları, 2017 Şubat'ta yeniden eğitime açılacak.

Ankara'daki askeri araziler, yeşil alan olarak kullanılmalı!

Melih Gökçek, "Askeri alanların Ankara'ya yeşil alan olarak kazandırılması benim temel fikrim ama öyle askeri alanlar var ki üzerinde en ufak bir ağaç bile yok. Bunların da değişik şekilde, bizim yapacağımız teklifler tarzında değerlendirilmesi mümkün olacaktır" dedi.

Askeri birliklerin taşınma işlemlerinde sona yaklaşıldı!

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından kent merkezlerinden kaldırılacağı açıklanan askeri birliklerin taşınma işlemlerinde sona yaklaşıldı.

AOÇ'deki devlet mezarlığına askeri tesis kurulmasına tepki!

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki devlet mezarlığının bulunduğu bölgeye askeri tesis kurulması planına sert tepki gösteren Karakuş, "Gerekirse AİHM'e gideriz" dedi.

Askeri birliklerin taşınmasında sona gelindi!

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından kent merkezlerinden kaldırılacağı açıklanan askeri birliklerin taşınma işlemlerinde sona yaklaşıldı.

Hatay MKÜ Mimarlık Fakültesi'nden askeri kışla için proje!

Hatay MKÜ bünyesindeki Mimarlık Fakültesi yönetimi, taşınma kararı olduğu belirtilen kent merkezindeki Askeri Kışla yeri için kabul edilebilir örnek bir proje hazırlayıp Rektörlüğün bilgisine sundu.

Çorlu Askeri Hastanesi TOKİ’ye mi verilecek?

Cumhuriyet döneminin ilk yapılarından olan tarihi Çorlu Askeri Hastanesi’nin kaderi belli oluyor. Koruma Kurulu, yarın tarihi yapıyla ilgili son kararını verecek.

Askeri hastanelerin Bakanlığa devrine ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, askeri hastanelerin Bakanlığa devrine ve GATA ile ilgili çeşitli iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı. Hürriyet sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a iletti.

Somali'deki Türk askeri eğitim tesisi Ocak'ta açılacak!

Somali'de inşası süren Türk askeri eğitim tesisi ocak ayında hizmete girecek. Istanbul-Mogadishu General Construction Yöneticisi Ebubekir Şahin, projenin detaylarını anlattı.

Singapur'dan Avustralya'ya topraklarından 10 kat büyük askeri üs!

Avustralya ve Singapur arasında Kapsamlı Stratejik Ortaklık Anlaşması imzalandı. Singapur, Avustralya'da kendi topraklarından 10 kat büyüklükte askeri üs kuracak.

Singapur, Avustralya'da askeri üs kuracak!

Avustralya'ya gelen Singapur Başbakanı Lee Hsien Loong, Avustralya parlamentosunda yaptığı konuşmada, ülkesinin Queensland eyaletinde Shoalwater Körfezi ve Townsville kentlerine askeri eğitim tesisleri kuracağını açıkladı.

ısparta askeri birlikler Haberi

ısparta askeri birlikler


AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Tuzla Piyade Okulu’nun Isparta’ya geleceğini ve kente ikinci üniversitenin de açılacağını söyledi.


AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ispartalılara 2 müjde verdi. Polis Eğitim Merkezi’nin açılma işlemlerinin sürdüğünü ifade eden Bilgiç, “Isparta büyük yatırımları alıyor. Kara Havacılık Okulu, Dereboğazı ve Konya duble yollarının yapılması, şehir hastanesi ve daha bir çok yatırımın yanında iki yeni büyük yatırımı Isparta’ya kazandıracağız. Birincisi Tuzla Piyade Okulu Isparta’ya gelecek. Bu konuda girişimlerimiz sürüyor ve kesinlikle başaracağız. Böylece Isparta çok önemli kazanım sağlayacak, Isparta ekonomisi katlanacak” dedi.


Isparta’ya ikinci devlet üniversitesinin de açılacağını kaydeden Bilgiç, “Isparta’ya ikinci üniversiteyi de açtığımız zaman Isparta yeni bir çehre kazanacak. AK Parti iktidarı Isparta’ya büyük yatırımlar yapmaya, Isparta’ya hak ettiği desteği ve kurumları vermeye devam...