23 / 04 / 2024

Suryapı Vitrin!

Suryapı Vitrin!

Firma: Sur Yapı

Proje: Sur Yapı Vitrin

Toplamda 239 adet daireden oluşan Suryapı Vitrin projesi toplam 45 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Banka kredisi ile konut sahibi olunan projede, 1 ticari bloğu ve 4 konut bloğu yer alıyor...



Dairelerin metrekare birim fiyatının 4 bin TL ile 4 bin 500 TL arasında farklılık gösterdiği Suryapı Vitrin projesi,  Sur Yapı  projesi olarak yaşama geçiriliyor. 


Konutların 52 metrekare ile 407 metrekare arasında değişen alanlara sahip olduğu  Sur Yapı Vitrin  projesi, İstanbul Avrupa yakası Sultangazi bölgesinde hayata geçiriliyor. 


Konut sahibi olmak isteyenlerin ödemelerde banka kredisi kullanabildiği Suryapı Vitrin, 1 ticari bloğu ve 4 konut bloğu olmak üzere toplamda 5 bloktan meydana geliyor. 


Suryapı Vitrin!


45 bin metrekare alan üzerinde yükselen Sur Yapı Vitrin Sultangazi projesi, 239 adet daireden meydana geliyor. Projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim imkanı sunuluyor. 


Suryapı Vitrin projesinde yer alan daireler, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede konut satışları devam ediyor.


Sultangazi Sur Yapı Vitrin'de; su kenarı yürüyüş yolları, yansıma havuzları, su kıyısı oturma ve dinlenme alanları, kafe, basketbol alanı, çocuk oyun alanı, kapalı otopark, fitness salonu, stüdyo, soyunma odaları, sauna ve yüzme havuzu yer alıyor.


Suryapı Vitrin satış ofisi

Telefon numarası: 444 5 787

Web: http://www.suryapivitrin.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön