23 / 04 / 2024

Suzuki Swift'e 2023 zammı! 4 Ocak 2023 fiyat listesi...

Suzuki Swift'e 2023 zammı! 4 Ocak 2023 fiyat listesi...

Suzuki'den otomobillere 2023 zammı geldi. Suzuki'nin sevilen otomobillerinden biri olan Suzuki Swift'te bu zamndan nasibini aldı. Peki, Suzuki Swift'in Kasım fiyatı ne kadar? Suzuki Swift kaç TL? İşte 4 Ocak 2023 Suzuki Swift fiyat listesi...



Türkiye'nin önde gelen otomobil markalarından biri olarak bilinen Suzuki'den otomobillere 2023 zammı geldi. Suzuki'nin sevilen otomobillerinden biri olan Suzuki Swift'te bu zamdan nasibini aldı. 

Suzuki Swift, akıllı hibrit teknolojisi, göz alıcı iki tonlu gövde seçenekleri, çarpışma önleme sistemi, adaptif cruise control, Apple Carplay ve Android Auto sistemleri ile dikkat çekiyor.

Suzuki Swift fiyatları ne kadar, kaç TL? 13 Aralık 2022 fiyat listesi...

Suzuki Swift bir ön algılama sistemi ile donatılmıştır. Bu sistemde ön cama bir monoküler kamera ve bir lazer sensör monte edilmiştir.

Uzun ve orta menzilli monoküler kamera sistemini, gece tespiti için lazer sensörünü, uzun far asistanını, şeritten ayrılma uyarısını, çarpışma önleyici frenlemeyi ve dönüş uyarısını destekler. Suzuki Swift, bir LCD yol bilgi ekranı, bir dijital kamera ve 9 inç dokunmatik multimedya sistemi ile donatılmıştır.

Peki, Suzuki Swift`in Aralık fiyatı ne kadar? Suzuki Swift kaç TL? Suzuki Swift 100 KM`de ne kadar yakıyor? İşte 4 Ocak 2023 Suzuki Swift fiyat listesi...


Geri Dön