26 / 04 / 2024

Suzuki Vitara Hibrit'e 2023 zammı! Artık 1 milyon TL'yi gördü! 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

Suzuki Vitara Hibrit'e 2023 zammı! Artık 1 milyon TL'yi gördü! 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

Suzuki Vitara Hybrid SUV Ocak 2023 fiyatları belli oldu. Suzuki Vitara Hybrid'e bu ay şok edici bir fiyat artışı yapıldı! Artık o da bir milyon! Peki, Suzuki Vitara Hybrid'in fiyatı ne kadar? İşte 3 Ocak 2023 fiyat listesi...



Suzuki Vitara Hybrid SUV Ocak 2023 fiyatları belli oldu. Suzuki Vitara Hybrid'e bu ay şok edici bir fiyat artışı uygulandı! Profesyonel donanım ve gelişmiş güvenlik özellikleri, kullanıcıların ister şehirde ister uzun yolculuklarda rahat ve verimli bir sürüşün keyfini çıkarmasını sağlar.

Çift sensörlü fren asistanı, kör nokta göstergesi ve arka çapraz trafik sensörü, Suzuki Vitara Hybrid'deki standart  güvenlik özellikleri arasındadır. Trafik işareti tanıma sistemi, şeritten ayrılma uyarısı ve alarm sistemi ve uyarlanabilir hız sabitleyici  vardır.
Suzuki Vitara Hibrit'in Kasım fiyatları belli oldu! 17 Kasım 2022 fiyat listesi...

Suzuki Vitara Hybrid standart olarak iki sensörlü Fren Yardımı, Kör Nokta Uyarısı ve Arka Çapraz Trafik Uyarısı ile birlikte gelir. Trafik işareti tanıma sistemi, şerit değiştirme uyarı ve uyarı sistemi ve uyarlanabilir hız sabitleyici sistemi vardır.

Suzuki Vitara Hybrid fiyatı resmi olarak açıklandı. Akıllı hibrit teknolojisi ile birçok sürücünün ilgisini çeken Suzuki Vitara Hibrit'in yeni fiyatı şaşırttı! Sürücüler tarafından her türlü yola uyum sağlayan SUV teknolojisi ile ödüllendirilen Suzuki Viatra Hybrid, xDrive sistemi ile ilgi odağı oluyor. Viatra'nın ön camında monoküler ve lazeri birleştiren bir kamera bulunur. Bu kombinasyon yakın mesafeden ve geceleri aydınlatma sağlar. Lazer sensörler sayesinde uzun ve orta mesafelerde trafik işaretleri, yayalar ve diğer trafik unsurları tanınır. Böylece, Suzuki Viatra Hybrid yüksek düzeyde güvenlik sunar. 

Suzuki Vitara Hybrid'in fiyatı ne kadar? Suzuki Vitara Hybrid kaç TL'ye satılıyor? Suzuki Vitara Hybrid'in 100 KM'deki yakıt tüketimi ne kadar? İşte 3 Ocak 2023 fiyat listesi...


Geri Dön