20 / 04 / 2024

Suzuki Swift'e yüzde 0.99 faizli kredi avantajı! İşte 2 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Suzuki Swift'e yüzde 0.99 faizli kredi avantajı! İşte 2 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Suzuki'nin şüphesiz en beğenilen araçlarından biri olan Suzuki Swift'e 0.99 faiz kampanyası ile bahar geldi! Peki, Suzuki Swify fiyatları ne oldu? İşte 2 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Suzuki, en çok tercih edilen otomobillerinden biri olan Suzuki Swift'e 0.99 faiz kampanya seçeneği sundu. Akıllı hibrit teknolojisi, çarpıcı tasarım, çift renkli gövde seçeneği ve adaptif hız sabitleme sistemi olan Suzuki Swift ile şehri dolu dolu yaşayın. Akıllı hibrit teknolojisiyle yakıt ekonomisinin yanı sıra alan kullanımında tasarruf sağlayan bu sistem, kompakt otomobiller için en uygun hibrit sistemidir. 

Suzuki Swift e yüzde 0.99 faizli kredi avantajı! İşte 2 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Suzuki Swift’de bulunan  ön algılama sistemi, ön cama takılı olan  kamera ve lazer sensör kullanıyor. Orta ve uzun mesafeye kadar performans gösteren ve yayaları algılayabilen bir monoküler kamerayla kısa mesafede ve gece koşullarında tespit sağlayan bir lazer sensör, çarpışma önleyici frenleme fonksiyonu, şeritten ayrılma uyarı fonksiyonu, uzun far destek fonksiyonu ve yalpalama uyarı fonksiyonu uygulamalarını destekliyor. Bu sayede güvenli yolculuklar sizi bekliyor. Ayrıca Suzuki Swift, LCD yol bilgi ekranına, dijital kameraya, 9 inç dokunmatik ekranlı multimedya sistemine sahip. İnci beyazı, gümüş gri, mineral gri, uzay siyahı, ateş kırmızısı ve yarış mavisi tek renk seçenekleri olan Suzuki Swift'in ateş kırmızısı, yarış mavisi, yaz sarısı ve alev turuncu olmak üzere 4 tane de tavanı siyah olmak üzere çift renk seçeneği bulunuyor.

Peki, Suziki Swift fiyatları ne kadar? İşte 2 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön