28 / 03 / 2024

Taç Mahal Esenyurt'ta 850 TL taksitle! 50 ay 0 faiz imkanı!

 Taç Mahal Esenyurt'ta 850 TL taksitle! 50 ay 0 faiz imkanı!

Firma: Uluhan Grup

Proje: Tac Mahal

850 TL'den başlayan taksitlerle ultra lüks residence yaşamı sunan Tac Mahal Prestij'de dört dörtlük konfora sahip bir residence, ulusal ve uluslararası markaların boy göstereceği yenilikçi bir çarşı ve modern yaşamın tüm ihtiyaçlarını karşılayan sosyal te




Hayata geçirdiği tüm projelerde İstanbul ve Esenyurt'un mimari anlayışına ve yaşam kalitesine katma değerler sağlayan Uluhan Grup, proje tasarımından malzeme seçimine, yapı detaylarından kalifiye işçiliğe kadar her ayrıntısını titizlikle planladığı yeni projesi  Tac Mahal  Prestij'de, teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak prestijli bir yaşam ve iş merkezine imza atıyor. Lüks yaşam tarzını erişilmez olmaktan çıkaran Uluhan Grup, Tac Mahal Prestij'de yaşamayı tercih edenlere 850 TL'den başlayan taksit imkanları sunuyor.


Faiz yok, vade farkı yok

Tac Mahal'de yer almak isteyenlere en uygun ödeme koşullarını sunan Uluhan Grup, geçmiş projelerinde olduğu gibi en özel ödeme seçenekleriyle ev sahibi olmak isteyen kesimlere ve yatırımcılara büyük kolaylık sağlıyor. Ödemeler kredisiz, faizsiz, vade farksız ve kefilsiz, 50 aya kadar vadeyle ve esnek ödeme şartları doğrultusunda müşterilerin isteğine göre şekillendiriliyor.


Rekor başvuru

Tac Mahal Prestij'in bölgede yatırım bakımından bir numaralı proje olduğunu ifade eden  Uluhan Grup  İcra Kurulu Başkanı Tanju Bilgen, proje aşamasından itibaren rekor bir ilgiyle karşılaştıklarına vurgu yapıyor. Tac Mahal Prestij'de daire fiyatlarının 89 bin TL'den başladığını belirten Bilgen, daire seçeneklerinin 1+1 ile 3+1 arasında değiştiğini, projede yatırım açısından son derece kazançlı olacak AVM ve ofislerin de yer aldığını dile getiriyor. 


Konforun her türlüsü

Uluhan Grup'un her türlü konforu içeren ve modüler mimari tarzda inşa ettiği Tac Mahal residence projesinde, daire, işyeri ve home ofis alanlarının metrekare büyüklükleri kişilerin tercihine göre belirlenebiliyor, dileyenler iki veya daha fazla alanı birleştirerek arzu ettikleri daire ve işyeri konforunu kendileri yaratabiliyor. Tac Mahal, First Quality Control FQC tarafından akredite edilen ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi ile inşa ediliyor. Proje kapsamında deprem güvenliği en üst düzeyde sağlanıyor, zemin etüdleri eksiksiz gerçekleştiriliyor. Uluhan Grup'un daha önceki projeleri Acunkent ve Babil Kuleleri'nde olduğu gibi prestij projesi Tac Mahal'in profesyonel site yönetimi de Garanti Koza kuruluşu Koza Yönetim A.Ş. tarafından üstleniliyor.


Sosyal tesisin her türlüsü

Uluhan Grup, Tac Mahal residence projesinde her türlü sosyal imkana yer vererek yaşam merkezi sakinlerine ayrıcalıklı ve seçkin bir dünyanın kapılarını açıyor. Profesyonel site yönetimi, 7/24 saat özel güvenlik, kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı otopark, çocuk kreşi, fitness, spa, deniz manzaralı seyir terasları, restoranlar, kafeler, tiyatro ve sinema salonları, her yaşa uygun oyun alanları Tac Mahal'in sunduğu imkanlar arasında yer alıyor.


Merkezlerin merkezinde

Tac Mahal merkezi konumuyla da hayatı kolaylaştırıyor. Metrobüse yürüme mesafesinde, TEM ve E5 Karayolu'na 500 metre mesafede bulunan Tac Mahal, Atatürk Havalimanı'na 15 dakika, Tüyap Fuar Merkezi'ne 5 dakika, Avcılar Deniz Otobüsü'ne 5 dakika, Esenyurt Devlet Hastanesi'ne 5 dakika, Medicana International Hastanesi, Acıbadem Beylikdüzü Tıp Merkezi, Doğan Tıp Merkezi ve Medilife Hastanesi'ne 3 dakika, Bahçeşehir Koleji Anaokulu, Beyfen Koleji, Fatih Dersanesi, Fen Bilimleri Merkezi Dersanesi, Final Dergisi Dersanesi ve Kültür Dersanesi'ne 5 dakika, Beykent Üniversitesi, Okyanus Koleji ve Fatih Koleji'ne 7 dakika, Fatih Üniversitesi, Anafen Dersanesi ve FEM Dersanesi'ne 10 dakika, İstanbul Üniversitesi'ne ise 5 dakika mesafede yer alıyor.



0212 450 33 33

www.tac-mahal.com


projeye sor



Geri Dön