29 / 03 / 2024

Tahincioğlu, Emlak Konut Seyrantepe arazisine en yüksek teklifi verdi!

Tahincioğlu, Emlak Konut Seyrantepe arazisine en yüksek teklifi verdi!

Emlak Konut'un Seyrantepe'deki arazisi için yapılan ihalenin ilk oturumunda en yüksek teklif, Istinye arazisi ihalesini kazanan Tahincioğlu-Nida İnşaat'tan geldi.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) dün satışa çıkardığı 36 bin 749 metrekarelik, konut imarlı Seyrantepe arazisi büyük ilgi gördü. İhalenin dün düzenlenen ilk oturumuna 27 şirket katıldı. Sektörün önde gelen firmalarının yarıştığı ihalenin ilk oturumunda 26 teklif ve bir teşekkür sunuldu. 



Tahincioğlu-Nida İnşaat, 750 milyon liralık toplam satış geliri üzerinden yüzde 20 yani 150 milyon liralık arsa payı teklifiyle ihalede bir adım öne geçti. İhalede ikinci en yüksek teklif 135 milyon liralık arsa payı teklifiyle Astay Gayrimenkul'den, üçüncü en yüksek teklif 125 milyon liralık arsa payı teklifiyle Keleşoğlu'ndan geldi. 



İhalenin ikinci oturumunda arazinin sahibi ve fiyatı belli olacak. Tahincioğlu-Nida İnşaat, son olarak Emlak Konut'un İstinye'deki arazisi için yapılan ihaleyi 1.8 milyar lira teklif vererek kazanmıştı. Tahincioğlu'nun ihaleye çıkan arazinin yanında Nidapark Seyrantepe projesi bulunuyor. 



Habertürk


Geri Dön