16 / 04 / 2024

Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park satılık!

Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park satılık!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nida Park

Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park satılık daire fiyatları 500 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor...




Nida Park projesi  Tahincioğlu Gayrimenkul  imzası ile inşa ediliyor. Tahincioğlu Gayrimenkul  Nida Park  satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.


Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park satılık daire fiyatları hakkında bilgi vermeden önce proje hakkında bilgi verelim.


İstanbul Avrupa yakasında inşa edilen Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park satılık daire tipleri  stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.


58 adet konutun yer aldığı Nida Park 7 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projenin 2015 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor.


Nida Park fiyat listesi:

Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park satılık daire fiyatları 500 bin lira ile 1 milyon 337 bin lira arasında farklılık gösteriyor. Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabilen Nidapark satılık daire fiyatları hakkında daha detaylı bilgi almak için Nidapark Beşiktaş satış ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Tahincioğlu Nida Park Evleri projesinde stüdyo daireler 36 metrekare - 79 metrekare, 1+1 daireler 64 metrekare - 78 metrekare, 2+1 daireler 108 metrekare - 145 metrekare alana sahip olarak tasarlandı.


Nida Park iletişim:

Beşiktaş Nida Park telefon: 444 48 46

Web adresi: www.tahincioglu.com






projeye sor



Geri Dön