26 / 04 / 2024

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark İstinye fiyat listesi!

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark İstinye fiyat listesi!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark İstinye

Toplam 538 apart üniteden meydana gelen Nidapark İstinye projesinde 36 ay sonra konut teslimleri başlayacak. İşte Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark İstinye fiyat listesi...



3 etap şeklinde planlanan  Nidapark İstinye  projesi  Tahincioğlu Gayrimenkul  imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor. Projenin Nidapark İstinye Panaroma etabında 24 blok 202 bağımsız bölüm, Nidapark İstinye Koru etabında 12 blok 134 bağımsız bölüm ve Nidapark İstinye Vadi etabında 19 blok 202 bağımsız bölüm yer alıyor.

 

36 ay sonra konut teslimlerin gerçekleşeceği Nidapark İstinye Evleri'nde 2+1’den 5+2’e kadar konut tiplerine yer veriliyor. Projede  dairelerin büyüklükleri 90 ile 663 metrekare arasında değişiyor.
 

Toplam 538 apart üniteden meydana gelen Nidapark İstinye projesinde  60 ay sıfır faizle taksit imkanı sağlanıyor. 

 

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark İstinye fiyat listesi!

 

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark İstinye fiyat listesi metrekare bazında 23 bin TL’den başlıyor. Projede  daireler ortalama 2 milyon 70 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


 
Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark İstinye Evleri'nde daire sahiplerine fitness salonları, kapalı ve açık yüzme havuzları gibi donatılar sunuluyor. 

 

444 48 46
www.nidaparkistinye.com

 

Pınar DOĞAN ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön