25 / 04 / 2024

Tahincioğlu Nidapark İstinye ödeme şekli 2018!

 Tahincioğlu Nidapark İstinye ödeme şekli 2018!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark İstinye

Emlak Konut GYO güvencesine sahip olan  Nidapark İstinye projesinde ev fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor, 28 milyona kadar çıkıyor.. 



Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan  Nidapark İstinye  projesi İstanbul Sarıyer'e bağlı İstinye'de yükseliyor. Projede daireler 36 ay sonra teslim edilecek. 

 

Emlak Konut GYO güvencesine sahip olan  Nidapark İstinye projesi  üç etap olarak planlandı. Nidapark İstinye Panaroma etabı 24 blokta 202 bağımsız birimden,  Nidapark İstinye  Koru etabı 12 blokta 134 bağımsız birimden, Nidapark İstinye Vadi etabı 19 blokta 202 bağımsız birimden meydana geliyor. 

 

2+1'lerden 5+2'lere kadar daire seçeneği sunulan Nidapark İstinye  Evleri'nde dairelerin büyüklükleri 90 metrekare ile 663 metrekare arasında değişiyor. Projede ev fiyatları 3 milyon TL'den başlıyor, 28 milyona kadar çıkıyor. 
 

Tahincioğlu Nidapark İstinye projesinde müzik bale okulu, aktivite odası, ücretsiz eğitmen eşliğinde fitness, kafe, çocuk oyun alanları, özel studio odaları, açık/kapalı havuz, market, kuaför, TV odaları, sinema salonu, özel yemek salonları gibi imkanlar da bulunuyor. 

 

Tahincioğlu Nidapark İstinye ödeme şekli 2018!

"Lükste Sınır Tanımayan Proje" sloganıyla basına tanıtılan Nidapark İstinye projesi ödeme şekline göre yüzde 25 peşinat verilmesi halinde kalan kısmına 84 ay 0 faiz uygulanıyor.  

 


Adres: Reşitpaşa Mahallesi Katar Caddesi ( İstinye Bayırı ) No: 4-A Sarıyer İstanbul  

Tel:444 48 46    
Web:  http://www.nidaparkistinye.com/tr/
Özge ÖZDEMİR ÇOLAK/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön