20 / 04 / 2024

Tahincioğlu Nidapark İstinye fiyat bilgisi!

Tahincioğlu Nidapark İstinye fiyat bilgisi!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark İstinye

Tahincioğlu Nidapark İstinye fiyat bilgisine göre dairelerin metrekare birim fiyatı 23 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 36 ay sonra gerçekleşecek...



"Lükste Sınır Tanımayan Proje" sloganıyla tanıtılan  Nidapark İstinye  projesi üç etap olarak hayata geçirildi.  Tahincioğlu Gayrimenkul  tarafından inşa edilen proje Emlak Konut GYO güvencesine de sahip. 
 
Nidapark İstinye Panaroma etabında 24 blok 202 bağımsız bölüm, Nidapark İstinye Koru etabında 12 blok 134 bağımsız bölüm ve Nidapark İstinye Vadi etabında 19 blok 202 bağımsız bölüm yer alıyor.
 
Nidapark İstinye Evleri prjesinde 2+1’den 5+2’ye kadar konut tipleri bulunuyor. Projede daire büyüklükleri 90 ile 663 metrekare arasında değişiyor. 

Toplam 538 apart üniteden meydana gelen Nidapark İstinye projesinde daire sahiplerine fitness salonları, kapalı ve açık yüzme havuzları gibi imkanlar da olacak. Projede teslimler 36 ay sonra gerçekleşecek.
 
Tahincioğlu Nidapark İstinye fiyat bilgisi!

Nidapark İstinye projesinde metrekare birim fiyatı 23 bin TL’den başlıyor. Buna göre daireler ortalama 2 milyon 70 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 60 ay sıfır faizle taksit imkanı sağlanıyor. 
 

Tel:444 48 46
www.nidaparkistinye.com
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön