20 / 04 / 2024

Tahir Akyürek: Karatay yapılan yatırımlarla Konya'nın yıldızı oldu!

Tahir Akyürek: Karatay yapılan yatırımlarla Konya'nın yıldızı oldu!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Karatay İlçesi ’nin yapılan büyük yatırımlarla büyük gelişim yaşadığını ve Konya ’nın parlayan yıldızı olduğunu, Konya’da birlik ve beraberlik içinde hep birlikte 2023’e yürüdüklerini söyledi...



    

    İftar buluşmalarında Karatay İlçesi’ndeki 6 mahalle ile 3 ayrı programda bir araya gelen Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Karatay İlçesi’nin yapılan büyük yatırımlarla büyük gelişim yaşadığını ve Konya’nın parlayan yıldızı olduğunu söyledi. AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu da, Konya’da birlik ve beraberlik içinde hep birlikte 2023’e yürüdüklerini ifade etti.


   Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Mahalle İftarları kapsamında Fetih, Emirgazi, Hacı Sadık, Hacıveyiszade, Aziziye ve Çelebi mahallelerinin sakinleriyle bir araya geldi.

Karatay'ın dünden bugüne çok büyük gelişim yaşadığını belirten Başkan Akyürek, “Adliyesi ile, Bölge Adliye Mahkemesi ile, üniversitesiyle, arıtma tesisiyle, Mevlana Kültür Merkezi ile, 5 yıldızlı oteliyle, 10 bin kişilik spor ve kongre merkeziyle, yeni müzeleriyle, 2 Temmuz’da ihalesini yaptığımız yeni raylı sistemiyle Karatay Konya’mızın parlayan yıldızı oldu” dedi.


Başkan Akyürek, konuşmasında yeryüzünde sıkıntı yaşayan, zulme uğrayan Müslümanlara da Ramazan ayı hürmetine kurtuluş diledi.


AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu da, Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Konya’da da büyük bir değişim ve dönüşüm yaşandığını ifade etti. Konya belediyelerinin Türkiye’ye örnek olduğunu kaydeden Türkmenoğlu, “Büyükşehir Belediyemiz ve merkez ilçe belediyelerimiz uyum içinde çalışıyor. Konya’da birlik ve beraberlik içinde hep birlikte 2023’e yürüyoruz. Evlatlarımızın için en güzel Konya’yı ve en güzel Türkiye’yi tesis etmeye gayret ediyoruz” diye konuştu.


Türkmenoğlu, Ramazan ayını kan, gözyaşı ve ölümle geçiren Müslüman ülkelerde huzurun en kısa sürede tesis edilmesi temennisinde bulundu.


Binlerce mahalle sakinini bir araya getiren ve 3 ayrı yerde yapılan iftar programlarına AK Parti İl Başkan Vekili Bestami İnan, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Ömer Ünal, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet İzi, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile mahalle muhtarları katıldı.


Konya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön