26 / 04 / 2024

Tahminleri bir bir tutan İslam Memiş resmen açıkladı! Dolar, Eylül'de bu rakamı görecek! İşte duyanı şok eden o rakam! 

Tahminleri bir bir tutan İslam Memiş resmen açıkladı! Dolar, Eylül'de bu rakamı görecek! İşte duyanı şok eden o rakam! 

Dolar ve euro cephesinde piyasalarda bomba etkisi yaratan bir son dakika gelişmesi gerçekleşti. Tahminleri bir bir tutan İslam Memiş resmen açıkladı. İşte tüm merak edilenler ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş'in çarpıcı dolar açıklaması...



Dolar ve euro cephesinde piyasalarda bomba etkisi yaratan bir son dakika gelişmesi gerçekleşti. Bir süredir dolar karşısında değer kaybeden Euro, 20 sene sonra ilk defa böylesi bir durumla karşılaştı. 

Tahminleri bir bir tutan İslam Memiş resmen açıkladı! Dolar, Eylül de bu rakamı görecek! İşte duyanı şok eden o rakam!  

Euro/Dolar paritesi 20 sene sonra tekrar eşitlendi. Doların küresel piyasalarda bütün önemli para birimlerine karşı değerlenmesi devam ederken, euro/dolar paritesi 2002 yılından bu güne en düşük seviyeye ulaştı. ABD doları dün tüm önemli para birimlerine olduğu gibi Euro'ya karşı güç kazandı. 

Piyasa Uzmanı İslam Memiş de dolarla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yeni atakların olacağını işaret eden İslam Memiş, doların ulaşacağı yeni seviyeyi de açıkladı. 

Peki dolar/TL'de son durum ne? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Doları neler bekliyor? İşte tüm merak edilenler ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş'in çarpıcı dolar açıklaması...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön