26 / 04 / 2024

Taksim'de çalışmalar ne zaman başlayacak?

Taksim'de çalışmalar ne zaman başlayacak?

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan Karaköy'e yapılan yatırımlar hakkında bilgi vermek için gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Demircan Taksim Meydanı'nın yeşillendirilmesine ilişkin çalışmaların İlkbaharda başlanacağını açıkladı




Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,Taksim Meydanı'nın yeşillendirilmesine ilişkin çalışmaların İlkbaharda başlanacağını açıkladı


Yatırımcılarının yeni gözde mekanı Karaköy oldu. Özel sektör temsilcilerinin yüzlerce milyon dolarlık yatırımıyla birlikte hizmet vermeye başlayacak oteller, bölge turizmini çok daha yukarılara taşıyacak. Karaköy'e canlılık kazandıracak projeler, binlerce kişiye de istihdam sağlayacak.

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Karaköy'e yapılan yatırımlar hakkında bilgi vermek için gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi. Bölgedeki özel sektör yatırımlarının her geçen gün arttığını kaydeden Demircan, revizyonu tamamlanan ve yapımına başlanan oteller sayesinde bölge turizminin canlılık kazanacağına dikkat çekti.



TAKSİM NE ZAMAN YEŞİLLENDİRİLECEK?

Taksim Meydanı'nın yeşillendirilmesine ilişkin çalışmaların ne zaman başlayacağına ilişkin soruları da yanıtlayan Başkan, "Ona İstanbul Büyükşehir Belediyesi İlkbaharda başlayacak. Güzel bir proje yapmıştı değiştirmezse 'yeşillendirecek derken tabi orası yaya aksının olduğu bir yer, yerde toprak gibi algılamamak lazım onu. Uygun büyük saksı gibi inşa edilmiş adacıklar gibi düşünmek lazım" diye konuştu.


HaberTürk


Geri Dön