19 / 04 / 2024

Tamamen elektrikli BMW i4'de son dakika! Resmen belli oldu! BMW i4 fiyatları ne kadar? 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Tamamen elektrikli BMW i4'de son dakika! Resmen belli oldu! BMW i4 fiyatları ne kadar? 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Otomobillerde en çok tercih edilen markalar arasında yer alan BMW'nin i4 modeli sürücüler tarafından merakla araştırılıyor. Peki, BMW i4 fiyatları ne kadar? BMW i4 fiyatları kaç TL? İşte 25 Temmuz 2022 BMW i4 fiyat listesi...



Otomobillerde en çok tercih edilen markalar arasında yer alan BMW'nin i4 modeli sürücüler tarafından merakla araştırılıyor. BMW i4'ün fiyatları arama motorlarında aranan konulardan birisi oldu. Şık tasarımı ve sportif görünümü iel bütün gözleri üzerine çekmeyi başaran BMW i4,  Metalik siyah/sapphire, metalik beyaz/mineral, metalik turuncu/sunset, metalik mavi/portimao, metalik yeşil,sanremo, metalik gri/brooklyn, metalik gri/dravit, metalik mavi/tanzanite ve metalik kırmızı/aventurine olmak üzere toplamda 9 farklı renk seçeneğine sahip. 

Yeni BMW i4 fiyatları kaç lira? Tamamen elektrikli BMW i4! İşte 27 Haziran 2022 fiyat listesi...

Profesyonel sürüş asistanıyla sürüşü ve sıkışık trafiği konforlu ve güvenli hale getiren BMW i4'ün bünyesinde gelişmiş direksiyon ve şerit kontrol asistanı, şerit değiştirme ve acil durum durdurma asistanı ve aktif yandan çarpışma koruması özellikli şeritte tutma asistanı bulunuyor.

Sıkışık trafikte durdurma ve yeniden çalıştırma dahil olacak biçimde önde bulunan araçla mesafeyi koruyan BMW i4, park asistanı, geri vites destek asistanı ve yardımcı sürüş görünümüyle güvenliği üst seviyeye taşıyor. 

Peki, BMW i4 fiyatları ne kadar? BMW i4 fiyatları kaç TL? İşte 25 Temmuz 2022 BMW i4 fiyat listesi...


Geri Dön