24 / 04 / 2024

Tamer Özyurt'tan yeni okul projesi geliyor!

Tamer Özyurt'tan yeni okul projesi geliyor!

Tamer Özyurt İlköğretim Okulu’nu iki yıl önce açan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, yeni okul yapacaklarını açıkladı. 



Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, çocuklara karnelerini dağıtarak kitap hediye etti. Özyurt, eğitim alanındaki yatırımlarına devam edeceklerini ifade etti. 

 

Özyurtlar Holding kurulduğu günden beri 60 bin kişiyi ev sahibi yaptı. Tamer Özyurt, ikinci yarı yıl tatilinin başladığı karne gününde çocuklarla karne sevincini paylaştı. 


2015/2016 Eğitim Öğretim Yılı’nda Esenyurt’ta hizmete açılan Tamer Özyurt İlköğretim Okulu’ndaki törene katılan Özyurt, çocuklara karnelerini dağıtarak kitap hediye etti. 


Karne töreni öncesinde bir konuşma yapan Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, “Eğitim en önemli gündem konularımızın başında geliyor, bizler bu alanda sosyal sorumluluk projesi olarak elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz. Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Çocuklarımızın bilgi çağına destek vermek ve kaliteli eğitim görmelerini sağlamak bizim en büyük arzumuz. Bu nedenle eğitim alanındaki yatırımlarımızı sürdüreceğiz yakın zamanda yeni bir okulu daha hayata geçireceğiz” dedi.


Geri Dön