18 / 04 / 2024

Tantitoni 3 yıl içerisinde de 100 mağaza açmayı hedefliyor!

Tantitoni 3 yıl içerisinde de 100 mağaza açmayı hedefliyor!

Renkli mutfaklar dünyası Tantitoni, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde bulunan 34 mağazasını kısa sürede hızla büyüme hedeflerine ulaşarak yıl sonunda 40/45 önümüzdeki 3 yıl içerisinde de 100 mağazaya ulaştırmayı hedefliyor...



Perakende başarılarının müşteriyi memnun etmek ve dürüst olmaktan geçtiğini söyleyen Tantitoni Genel Müdürü Lütfü Küçük, 2016 yılında 100 mağazaya ulaşacaklarını söylüyor.

 

Lütfü Küçük, tüm Türkiye’deki alışveriş merkezlerinde veya o bölgenin ana caddesinde, 50 - 100m2 arası brüt alan ve 4m – 8m arası dış cepheye sahip Tantitoni mağazacılık konseptine uygun mağazalarda 150.000,00 - 200.000,00 TL arasında değişen yatırım bedeli ile Tantitoni franchisingi olunabileceğini açıklıyor.

 

Tantitoni’nin, büyüyen yapısı ve franchising koşulları ile gelişime açık bir yatırım imkanı tanığını belirten Lütfü Küçük “ Mağaza için kira desteği verilmesi, kar marjının sabit olması ve her şeyden önce yenilikçi anlayışıyla mutfakta moda arayanları hedef alması markanın en büyük artıları. Ayrıca nakliye konusunda da desteğimiz var. Genç ve dinamik kadromuz ile satışları kendi mağazalarımız, bayiler, internet sitesi ve yurtdışından kesin alımlar aracılığıyla yapıyoruz. Dünyanın pek çok ülkesinden Tantitoni güvencesiyle getirtilen ürünler yanı sıra uzun yıllardır Türkiye distribütörlüğünü üstlendiğimiz Brabantia, Kozıol, Joie Chef’n gibi köklü markalara da ev sahipliği yapıyoruz. Markayı diğerlerinden farklı kılan bir özellik de müşterilerin satın almayı düşündükleri ürünleri günlük mutfak yaşantılarındaki gibi deneyebilecekleri canlı mutfak uygulaması ve alışveriş yaparken göz atabilecekleri, dilerlerse satın alabilecekleri Türk ve dünya mutfakları hakkında kitapların yer aldığı kütüphane  bölümleri.“diyor.




Geri Dön